Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tour kartuttaa pelikokemusta pehmeästi

29.11.2016  |  09:59

 

Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tourin yksilösarjaa pelattiin viikonloppuna täydellä teholla jopa kuudella paikkakunnalla. Kauden toisen osakilpailun järjestäjinä toimivat GT (Espoo), HTS (Hämeenlinna), KoTS (Kouvola), TVS-Tennis (Turku), J-Ten (Alajärvi) ja OVS (Oulu).

– Alajärvellä kisat menivät jälleen oikein mukavissa tunnelmissa. Osallistujamäärä oli hieman pienempi (14), mutta toisaalta mukana oli nyt pelaajia useammasta seurasta kuin koskaan ennen meillä. Uusi peliformaatti sai kovasti kehuja, ja ainakin meidän pelaajillemme sopi hyvin tämä minitenniksen ilman syöttöruutuja pelaaminen, Juha Hänninen J-Tenistä kertoo.

– Pelaamaan oppii pelaamalla, ja mini-ja miditenniskisat ovat loistava mahdollisuus kartuttaa pienten pelaajien pelikokemusta. Pienen pelaajan kannattaa käydä kaikki vaiheet kärsivällisesti läpi eikä kiirehtiä isolle kentälle liian aikaisin, Susanna Etumäki Grani Tenniksestä muistuttaa.

 

Vireä joulukuu 

Kaikkiaan osakilpailujen poikien mineissä pelaajia oli yhteensä 46, tyttöjen mineissä 50, poikien mideissä 73 ja tyttöjen mideissä 28. 

– Mukana oli paljon uusia pelaajia, mikä on aina ilahduttavaa. Tänä vuonna on jäljellä vielä kaksi hauskaa mini- ja midikilpailua, kun Tykkimäki Touria pelataan yleisten SM-kisojen yhteydessä Tampereella ja lisäksi sarjoissa mitellään koululaisten mestaruuksista Helsingissä, STL:n kilpailupäällikkö Raisa Törnroos-Heinonen sanoo.

Vuoden 2017 ensimmäinen Tykkimäki Mini- ja Miditenns Tour pelataan 21.-22.1.2017 (TTS, Pajulahti, SoTS, TaTS, ÅLK). Kaikki 30 pistettä saavuttaneet kutsutaan toukokuun Masters-kilpailuun.

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikonloppuna huima 12… →