Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tour ja Tennisliiga toimivat hyvin yhdessä

17.10.2016  |  13:19

 

Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tour käynnistyi Etelä-Suomen ja Pääkaupunkiseudun osalta pirteästi lauantaina 15. lokakuuta, kun Sata-Tennis ry isännöi pienten lupausten kilpailua yhtä aikaa Tennisliiga-avauksen kanssa. 

– Tykkimäki-kilpailu toi mukavasti eloa ja vipinää hallille. Meillä oli lauantaina jopa 150 katsojaa, mistä liigapelaajat olivat innoissaan. Lapset näkevät kansallista huipputennistä ja omia esikuviaan kentällä. Yhdistelmä toimi mainiosti, Sata-Tenniksen Tennisliiga-joukkueen kapteeni Roope Kailaheimo sanoo. Mini

Mini- ja midipelaajien vanhemmat saavat myös kiitosta.

– Aiemmin vanhemmat ovat osallistuneet turhan hanakasti peliin, mutta ennakko-ohjeet ja -info auttoivat varmasti siinä, että he kannustivat pelaajia hienosti yläkatsomosta, Satan kilpailunjohtaja Ville Tihveräinen kommentoi.

Myös Tampereen Tenniskeskuksessa 16. lokakuuta pelattu Hämeen ja Keski-Suomen Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tour osui Tennisliiga-päivälle. 

Pohjois-Suomen kilpailut saatiin vauhdikkaasti käyntiin Kajaanin Tennishallilla, jonne oli saapunut mini- ja midi-ikäisiä pelaajia muun muassa Rovaniemeltä, Oulusta, Sotkamosta ja Lieksasta.

 

Tykkimäki Mini- ja Miditennis Team Tourin ensimmäinen osakilpailu pelataan lokakuun viimeisenä viikonloppuna.

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Patrik Niklas-Salmiselle ensimmäinen… →