Patrik Niklas-Salmiselle ensimmäinen ammattilaiskisavoitto

22.10.2016  |  15:39

 

Patrik Niklas-Salminen otti Kiinan Taipeissa pelatussa 10 000 dollarin ITF-kilpailussa ensimmäisen ammattilaisturnausvoittonsa. Hän voitti lauantaina Etelä-Korean Yunseong Chungin parina miesten nelinpelimestaruuden, kun isäntämaan pari Chiu/Liu kaatui luvuin 7-5, 6-4. 

– Olemme tunteneet Chungin kanssa toisemme jo muutaman vuoden ajan ja kiertäneet juniorina paljon samoja kilpailuita. Se auttoi yhteispelissä, etenkin kun pelasimme vasta ensi kertaa yhdessä, Niklas-Salminen sanoo.

– Pelasimme tänään parhaan ottelumme, vaikka lopussa olikin paljon tiukkoja tilanteita. Kaiken kaikkiaan hyvä kilpailu meiltä, kaksinpeleissä puolivälierään edennyt Niklas-Salminen iloitsee.

Hän pelaa Kiinan Taipeissa yhteensä kolme ammattilaiskilpailua Eero Vasan ja Patrick Kaukovallan kanssa. Vasa/Kaukovalta pärjäsi myös hyvin nelinpelissä ja karsiutui vasta välierävaiheessa. Kolmikolla on jäljellä vielä yksi turnaus.

 

Patrik Niklas-Salminen ITF:n sivuilla: http://www.itftennis.com/procircuit/players/player/profile.aspx?playerid=100167589

Jaa:

Seuraava uutinen: Kilpailutoiminnan Info… →