Tutustu Suomen ja Itävallan välisen maaottelun oheisohjelmaan – nähtävää ja koettavaa koko perheelle!

30.8.2019  |  12:53  |  Artikkeli

Suomen miesten tennismaajoukkue, Cinia Davis Cup Team Finland, kohtaa Itävallan Espoo Metro Areenalla 13.-14.9.2019. Otteluparin voittaja etenee maailmanlohkon karsintaan 2020.

Ainutlaatuisessa tennistapahtumassa pääset ihailemaan tennistä maailmanhuipulta, kun Suomen ja Itävallan joukkueet iskevät vastakkain. Lisäksi tapahtuman ympärille rakennetaan muutakin nähtävää ja koettavaa koko perheelle.

LIPUNMYYNTI

Davis Cupissa ohjelmaa perheen pienimmille

Davis Cupin lasten maailma tarjoaa perheen pienimmille lapsiparkin, johon voi jättää 3-8 -vuotiaan lapsen hoitoon parin tunnin ajaksi. Lapsiparkista vastaavat HVS-Tenniksen valmentajat.

Lasten maailmassa on tarjolla myös LähiTapiola Street Tennis -kenttä pelejä varten, Shelter Gameroomin esports-alue, golfin, koripallon ja tenniksen tarkkuuslyöntiä sekä Tykkimäen Kusti ja Kerttu haastamassa tenniskentällä peleihin.

Näyttelyalueella monipuolinen tarjonta

Näyttelyalue sijaitsee hallin Club-sisäänkäynnin yhteydessä, josta kaikki ennakkolipun ostaneet pääsevät halliin sisään. Päääset ikuistamaan itsesi samaan kuvaan Suomen joukkueen kanssa Cinian osastolla, tutustumaan urheiluautoihin Porschen pisteellä sekä maistamaan uusimpia makuja TEHO Sportin juomista ja energiapatukoista. Näyttelyalueella on myös asiantuntijahaastatteluita, musiikkia ja ravintolapiste.

Alueella on mukana myös Wilson, Talin Tenniskeskus, Dunlop, Babolat, Tennisliiton Naistoimikunta, OmaKamu, Kon-Tiki Tours ja TennisHedman.

Maaottelun aikataulu ja pelipaikka

Ovet aukeavat molempina päivinä kaksi tuntia ennen ensimmäisen ottelun alkua.

Perjantai 13.9.
Klo 18:00 ensimmäinen kaksinpeli
Noin klo 20:00 toinen kaksinpeli

Lauantai 14.9.
Klo 14:00 nelinpeli
Noin klo 16:00 ensimmäinen kaksinpeli
Noin klo 18:00 toinen kaksinpeli

Pelipaikka
Espoo Metro Areena
Urheilupuistontie 3
02200 Espoo

Espoo Metro Areenalle pääset kätevästi metrolla, linja-autolla tai omalla autolla. Lue lisää saapumisesta areenalle täältä.

Jaa:

Seuraava uutinen: Ruusuvuori välieriin ATP… →