Tutustu HPP Openin sijoitettuihin pelaajiin

25.10.2023  |  14:48  |  Yleinen

Artikkeli on julkaistu HPP Openin kotisivuilla; kannattaa ottaa seurantaan sivusto ja kisan somekanavat Facebook, Instagram ja LinkedIn.

HPP Open pelataan Talin Tenniskeskuksessa 6.-12.11.2023. Tutustu turnauksen sijoitettuihin pelaajiin alta.

* Pelaajalistaukset voivat vielä muuttua, voit seurata ajantasaista listausta täältä. Päivitämme myös tätä listausta mahdollisten muutosten ilmaantuessa.

EMIL RUUSUVUORI

Ruusuvuori palaa kisaamaan Taliin, jossa hän juhli Challenger-kisan voittoa läpimurtokautenaan 2019. 24-vuotias suomalaispelaaja kiipesi tänä vuonna maailmanlistalla jo lukemaan 37; tällä hetkellä sijoitus on 67. ATP-kiertueelle paikkansa vakiinnuttanut kovalyöntinen suomalaispelaaja on voittanut urallaan neljä haastajatason kisaa juurikin vuonna 2019.

Tänä vuonna Ruusuvuori on kirjannut ammattilaiskiertueella 29 voittoa ja 27 tappiota. Parhaimpina saavutuksina on puolivälieräpaikka Miamin Masters-kisassa ja välieräpaikka ATP-kisassa Hollannissa. Isoja saavutuksia ovat myös Davis Cup -joukkueen riveissä otetut voitot, jotka ovat johdattaneet Suomen Davis Cupin kahdeksan parhaan joukkoon.

Ruusuvuori avaa turnauksensa tiistaina 7.11. klo 17.30 alkaen; osta lippusi TÄÄLTÄ.

TOMAS MACHAC

Tsekkiläinen Machac löytyy maailmanlistalta uransa toistaiseksi parhaasta lukemasta 74. 23-vuotias pelaaja on tänä vuonna voittanut kaksi Challeger-turnausta; turnausvoitot tulivat syys-lokakuun taitteessa, eli vire on kohdillaan. Tämän lisäksi hän on ollut kahdessa finaalissa haastajakiertueella sekä kahden ATP-kisan puolivälierässä (Tukholma ja Houston). Nyt Wienin kisassa tsekki kukisti Ruusuvuoren karsintafinaalissa. Alkuvuodesta Machac haastoi myös maailman ykkösen Novak Djokovicin tiukkaan kolmen erän otteluun Dubaissa.

NUNO BORGES

Portugalilaispelaajan vuosi on ollut monelta osin onnistunut. Tilillä on kaksi Challenger-turnausvoittoa (Phoenix ja Monterrey) kovilta kentiltä ja uran paras maailmanlistasijoitus 63. Myös lokakuussa hän ylsi Challenger-kisan finaaliin Kiinassa. Borges on tällä hetkellä maailmanlistan 75.

ARTHUR RINDERKNECH

Rinderknech (ATP-82) ylsi ATP-kisan finaaliin vuonna 2022. Vuodesta 2020 alkaen on pitkänhuiskea, 196 cm, ranskalainen voittanut vuosittain vähintään yhden Challenger-turnauksen. Viimeisin tuli kesällä Sveitsissä.

ALEXANDRE MÜLLER

26-vuotias ranskalaispelaaja on voittanut urallaan kaksi Challenger-turnausta (2023 ja 2022). Tämän vuoden turnausvoitto tuli kesällä Italiassa. Lisäksi vikkeläjalkainen Müller (ATP-86) ylsi ATP-massakisan finaaliin huhtikuussa Marokossa.

JAUME MUNAR

Munar on parhaimmillaan ollut maailmanlistan 52. vuonna 2019; tällä hetkellä lukema on 86. 26-vuotias espanjalainen on menestynyt enimmäkseen massakentillä. Hän on voittanut vuosittain vähintään yhden Challenger-kisan kaudesta 2017 alkaen. Munarin tilillä on myös yksi ATP-finaalipaikka niin ikään massakenttäkisasta Marbellasta vuodelta 2021.

BENJAMIN BONZI

Bonzi löytyy kaksinpelin maailmanlistalta lukemasta 87.  Ranskalaispelaaja oli alkuvuodesta vielä TOP50-pelaaja, kun hän yllsi peräti kahden ATP-kisan (Pune ja Marseille) loppuotteluun. Bonzi urallaan voittanut peräti kahdeksan Challenger-kisaa; turnauvoitoista kuusi on vuodelta 2021 ja kaksi 2022.

FLAVIO COBOLLI

21-vuotias italialainen on tällä hetkellä uransa parhaassa rankingnoteerauksessa 95. Cobolli kuuluu Italian laajaan ja lupaavaan nuorten pelaajien joukkoon. Hän voitti lokakuun alussa massalla pelatun Challenger-kisan Portugalissa; myös viime vuonna hän voitti yhden massakentillä pelatun haastajaturnauksen. Cobolli onnistui myös kovilla kentillä lokakuun puolivälissä yltämällä Challenger-kisan loppuotteluun Italiassa.

Jaa:

Seuraava uutinen: Kaukovallalle pääsarjan villi… →