Tutustu HPP Openin kärkisijoitettuihin

12.11.2022  |  09:54  |  Ennakot

Seuraa HPP Openin kotisivuja www.hppopen.fi ja sosiaalisen median kanavia. 

Talin Tenniskeskuksessa iskettävän ATP Challenger -turnauksen, HPP Open, osallistujalista on hienoa katsottavaa. Mukana turnauksessa nähdään mielenkiintoisia nimiä. Turnauksen karsinnat alkavat sunnuntaina ja pääsarjan ensimmäiset ottelut pelataan maanantaina.

Tässä artikkelissa esittelemme neljä kärkisijoitettua pelaajaa. Nimeä painamalla pääset pelaajan ATP-profiiliin.

KATSO KOKO PELAAJALISTAUS

Turnauksen kärkisijoitetut

NIKOLOZ BASILASHVILI

Turnauksen kärkisijoitettuna nähdään georgialainen Nikoloz Basilashvili (ATP-96), joka on parhaillaan nähty ATP-listalla vuonna 2016 sijalla 16. Basilashvili on viisinkertainen turnausvoittaja ATP-kiertueelta ja samaan lukemaan hän on yltänyt haastajakiertueella. Georgialainen on yllättänyt uransa varrella useita huippunimiä, Stefanos Tsitsipas (sen hetken ATP-3), Juan Martin Del Potro (ATP-4), Alexander Zverev (ATP-5) ja Roger Federer (ATP-6) ovat kaikki taipuneet Basilashvilia vastaan. Tällä kaudella Basilashvilin paras noteeraus on ATP-finaalipaikka Dohasta.

PAVEL KOTOV

23-vuotias Pavel Kotov on murtautunut tällä kaudella ensimmäistä kertaan urallaan ATP-ranking TOP100:n pelaajan joukkoon. Pääasiassa vielä Challenger-kiertueella esiintynyt Kotov on kerännyt urallaan kolme turnausvoittoa neljästä finaalista haastajakiertueella. Turnausvoitoista kaksi on tullut tällä kaudella. Tällä viikolla Kotov tuli tutuksi suomalaisyleisölle, kun hän pelasi suomalaista Otto Virtasta vastaan Roannen Challenger-kilpailun puolivälierissä. Virtanen kukisti Kotovin kolmessa erässä.

MARTON FUCSOVICS

Kokenut unkarilainen Marton Fucsovics on parhaillaan kivunnut ATP-ranking listalla sijalle 31. vuonna 2019. Fucsovicsin uran tämän hetken ainoa turnausvoitto ATP-kiertueella on tullut vuonna 2018 Geneven massakilpailussa. Sen lisäksi unkarilainen on yltänyt parhaillaan Grand Slam-kilpailuissa neljännelle kierrokselle kolmesti. Tällä kaudella Fucsovics ei ole edennyt yhdessäkään turnauksessa välieriin asti. Unkarilainen on pelannut pääasiassa ATP-kiertueen kilpailuja. HPP Open on Fucsovicsin kauden toinen Challenger-kiertueen kilpailu.

TIM VAN RIJTHOVEN

25-vuotias hollantilainen Tim Van Rijthoven on hätyytellyt TOP100-joukkoa tällä kaudella. Hollantilaisen paras sijoitus maailmanlistalla on kesältä ATP-101. Van Rijthoven yltyi urotekoon kesällä s-Hertogenboschin kilpailussa nappaamalla yllätys turnausvoiton. Matkalla mestaruuteen villin kortin turnaukseen saanut hollantilainen kukisti Daniil Medvedevin, Felix Auger-Alissimen sekä Taylor Fritzin. Kaikki kolme pelaajista osallistuvat kauden päättävään ATP Finaali turnaukseen Torinossa.

Osta lippusi ennakkoon

Tämän vuotinen turnaus pitää sisällään niin naisten $25,000 ITF-turnauksen kuin miesten ATP Challenger -kilpailun. Turnaus käynnistyy sunnuntaina 13.11. kaksinpelin karsinnoilla ja päättyy viikkoa myöhemmin sunnuntaina 20.11. kaksinpelin loppuotteluun.

Kaikkien ennakkoon lipun ostaneiden kesken arvotaan: 1) yksityistunti Jarkko Niemisen kanssa, 2) 2kpl Story-ravintolalahjakorttia, 3) vapaavalintainen Wilsonin tennismaila Pro Shopista ja 4) VIP-lippuja HPP Openin finaalipäivään.

LIPUNMYYNTI

 

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Tennisliiga:… →