Turussa TEHO Sport Finnish Tour -osakilpailu 25.-27.8.

23.8.2023  |  14:26  |  Ennakot

Jarkko Nieminen Areenan ulkokentillä pelataan TEHO Sport Finnish Tourin 5. osakilpailu 25.-27.8.

Turnauksen kaaviot julkaistiin keskiviikkona. Luvassa on niin naisten kuin miesten kaksinpelit. Kisassa ovat kaaviokoot 17-24 pelaajaa haarukassa, eli palkintorahaa on molemmissa luokissa jaossa yhteensä 3000 euroa; voittajat kuittaavat 1500, finalistit 800 ja välieräpelaajat 350 euroa.

Naisten joukkoja johdattaa hallitseva ulkokenttien Suomen mestari Ella Haavisto (Smash). Hänen kaaviopuolellaan on myös SM-hopeamitalisti ja nyt kolmanneksi sijoitettu Clarissa Blomqvist (HTK). Muut sijoitetut pelaajat ovat Stella Remander (HVS), Emelie Gabran (ÅLK), Venla Ahti (Smash-Kotka), Saara Aerila (ÅLK), Aada Inna (HVS) ja Emilia Järvinen (ÅLK).

Miehissä kupletin juoni on selvä; kärkisijoitettu konkari Lauri Kiiski (TaTS) pyrkii pitämään nuoremmat kurissa. Kiiskin takana sijoitettuja pelaajia ovat Leevi Säätelä (HVS), Oskari Eerola (LVS), Hermanni Tiainen (Smash), August Ehrnrooth (HLK), Ristomatti Lanne (TaTS), Arttu Ronkainen (Smash) ja Axel Eriksson (ÅLK).

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Ottelut alkavat perjantaina klo 16.00, lauantaina klo 10.00 ja sunnuntaina klo 10.00.

Turnauksen päätöspäivän otteluita sunnuntaina voit seurata Ruutu Urheilun välityksellä. Luvassa on klo 10.00 miesten välierä, aikaisintaan klo 11.00 naisten välierä, klo 14.00 miesten loppuottelu ja perään naisten loppuottelu.

KAAVIOT: NAISET | MIEHET
OTTELUOHJELMA

Jaa:

Seuraava uutinen: Kiiski lyö haasteen… →