Tuomi, Säätelä ja Ahdit voittoihin Kotkan Finnish Junior Tennis Tourilla

20.4.2015  |  12:40

Vuoden toinen alle 21-vuotiaiden Finnish Junior Tennis Tour kilpailtiin 17.-19.4. Kotkassa. TaTS:in Tanja Tuomi voitti tyttöjen finaalissa Milka-Emilia Pasasen 6-3, 6-0.

– Fiilikseni oli jo Kotkaan mennessä tosi hyvä, sillä minulla oli alla paljon hyviä treenejä. Alusta (Boltex) tuntui aluksi vähän hankalalta, kun en ollut pelannut sillä pitkään aikaan. Ensimmäinen pelini menikin rytmiä hakiessa, mutta sunnuntaina pelasin molemmat ottelut tosi hyvin, Tanja Tuomi kertoo.

– Finaali Milkan kanssa oli aluksi tiukka, sillä hän syötti todella hyvin. Olin palautuksissa hankaluuksissa. Syötin kuitenkin itsekin hyvin ja pelasin onnistuneesti myös kämmeneltä, joten pystyin hallitsemaan peliä koko ajan. Finaalitaktiikkani toimi, ja pystyin voittamaan Milkan, Tuomi iloitsee.

Hän kilpailee seuraavaksi Vaasan Finnish Tourilla.

– Siellä tavoitteenani on samanlainen peli ja turnausvoitto. Vaasan jälkeen suuntaan pelaamaan Ruotsin Båstadiin kaksi naisten kisaa. Odotan jo innolla kansainvälisiä pelejä!

Poikien loppukilpailussa kohtasivat ykkössijoitettu, TVS:n Leevi Säätelä (miesten ranking 20.) ja Smash-Kotkan oma Valtteri Ahti. Ennakko-odotukset täyttyivät, sillä Säätelä vei finaalin lopulta 6-3, 7-6. Valtteri Ahtikin pääsi kuitenkin tuulettamaan voittoa, sillä hän juhli Ville-Petteri Ahdin kanssa nelinpelin mestaruutta.

Tilanne Finnish Junior Tennis Tourilla kahden osakilpailun jälkeen: 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Numero 2/15 on… →