Töitä tarjolla

28.4.2008  |  08:40

Suomen Tennisliitto hakee 1-2 valmentajaa

Suomen Tennisliitto ry:n tarkoituksena on edistää, valvoa ja ohjata maamme tennisurheilua ja sen kehitystä sekä toimia jäsentensä aatteellisena järjestönä ja yhdyssiteenä. Liiton toiminnan perustana ovat liikunnan eettiset arvot ja urheilun reilun pelin periaatteet. Toiminnassa edistetään sukupuolten välistä tasa-arvoa.

Suomessa on arvioiden mukaan yli 100 000 tenniksen harrastajaa. Tennisliitolla on 193 jäsenseuraa ja niihin kuuluu yli 20 000 jäsentä, joista aikuisia on n. 12 000 ja lapsia 9000. Jäsenmäärä on viime vuosina kasvanut vauhdikkaasti.

Tennisliitossa työskentelee vakituisesti 5 henkilöä ja liiton vuosibudjetti on noin 900 000 euroa. Tennisliiton toimisto on SLU-talossa Helsingin Pasilassa. Lisätietoja Tennisliitosta: www.tennis.fi

Tennisliitto on aloittanut valmennusjärjestelmän kehitystyön yhtenä Suomen Olympiakomitean kehityslajiliitoista vuoden 2007 syksyllä. Jo ennen tämän työn aloittamista, Tennisliitto perusti nuorten harjoituskeskuksen Pajulahteen. Pajulahtiryhmässä on tällä hetkellä neljä pelaajaa ja pelaajamäärää on tarkoitus kasvattaa tulevana syksynä.

Valmennusjärjestelmän kehitystä vahvistaaksemme ja nykyisen toimenhaltijan siirtyessä uusien haasteiden pariin, haemme nyt joukkoomme

1-2 VALMENTAJAA

vastaamaan Liikuntakeskus Pajulahden harjoituskeskuksen päivittäisvalmennuksesta sekä nuorten maajoukkuetoiminnasta. Hakijalta odotamme huolellisuutta, organisointi- ja yhteistyökykyä, kielitaitoa (englanti) sekä työtehtävään soveltuvaa koulutusta. Työtehtävät vaativat kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä matkustamiseen. Valmennuskokemuksen kansainvälisten tai kansallisten kärkipelaajien kanssa, henkilökohtaisen pelitaidon, ATK –osaamisen sekä vahvat ihmissuhdetaidot katsomme vahvuuksiksi.

Harjoituskeskusvalmentajan keskeisimmät tehtävät
– Harjoituskeskuksen pelaajien valmennuksen kokonaisvastuu
– Nuorten maajoukkuevalmennus
– 12-16 –vuotiaiden maajoukkuetoiminnan kehittäminen
– Kansainvälisiin kilpailuihin ja edustustehtäviin valmentajana osallistuminen
– Miesten tai naisten maajoukkueen mahdolliset valmennustehtävät
– Liikuntakeskus Pajulahden vapaa-ajan kurssien valmennus

Tarjoamme näköalapaikan suomalaiseen huipputennikseen, kehittymismahdollisuuden valmentajana sekä haastavan työtehtävän. Valitut henkilöt saavat käyttöönsä tehtävän hoitamiseen tarvittavat varusteet.

Hakemukset palkkatoivomuksineen 30.4.2008 mennessä osoitteeseen: Suomen Tennisliitto ry / Mika Bono, 00093 SLU tai mika.bono@tennis.fi. Kuoreen tai sähköpostiviestin otsikkoon haetun toimen mukaisesti tunnus ”harjoituskeskusvalmentaja”.

Tiedusteluihin vastaa toimitusjohtaja Mika Bono, p. (09) 3481 2570 tai 0400 503 994.

Jaa:

Seuraava uutinen: T.Nieminen kohtaa Metenierin… →