Timo Nieminen loppuotteluun Båstadissa

13.5.2011  |  18:46

Timo Nieminen

Båstadin ITF Futures-turnauksessa mainiosti esiintynyt Timo Nieminen (ATP-296) jatkoi samaa menoa perjantaina kaksinpelissä ja eteni loppuotteluun kaatamalla välieräottelussa viidenneksi sijoitetun ranskalaisen Gianni Minan (ATP-550). Ilman erätappiota loppuotteluun suoriutuneen Niemisen vastustajana on romanialainen, turnauksen kakkoseksi sijoitettu Catalin-Ionut Gard (ATP-467). He ovat aiemmin kohdanneet vuonna 2007 Egyptissä, jolloin Gard vei voiton suoraan kahdessa erässä.

Nelinpelin loppuottelu pelattiin myös perjantaina ja siinä pari Nieminen/Carl Bergman taipui parille Germain Gigounon/Daniel Smethurst, jotka käänsivät ottelun itselleen toisen erän tie-breakin kautta.(RL)

Miesten 10.000$ ITF Futures-turnaus
9.-15.5.2011 Båstad, Ruots
i
Miesten kaksinpeli
Välieriä: Timo Nieminen (1.) – Gianni Mina Ranska (5.) 64 63
Miesten nelinpeli
Loppuottelu: Germain Gigounon Belgia/Daniel Smethurst Britannia (3.) – Nieminen/Carl Bergman Ruotsi (1.) 36 76(2) 10-7

Seuraava uutinen: Jarkko nelinpelin välieriin… →