Tennisliitto ja Veikkaus yhteistyöhön: Jarkko Nieminen analysoi videoblogeissa Grand Slameja

13.12.2017  |  16:00

Suomen kaikkien aikojen tennistähti Jarkko Nieminen esittelee ja analysoi uusilla videoblogeillaan tenniksen tärkeimpien turnausten anatomiaa. Ensimmäinen niistä julkaistaan verkkopalvelu veikkaus.fi:ssä ennen Australian Openia.

Niemisen vlogit ovat osa Veikkauksen ja Tennisliiton solmimaa uutta yhteistyösopimusta.

– On hieno aloittaa yhteistyö Veikkauksen kanssa, ja saada Veikkaus tenniksen tukijoiden joukkoon. Veikkaus on merkittävä urheilun rahoittaja, ja me käytämme Veikkauksen tukea suoraan nuorten huipputenniksen kehittämiseen, Suomen Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho toteaa.

Australian Open avaa neljän Grand Slam -turnauksen sarjan tammikuun puolivälissä. Suomen Davis Cup -joukkueen kapteenina ensi vuoden alusta kolmen vuoden sopimuksella toimiva Jarkko Nieminen on osallistunut uransa aikana kaikkiin lajin merkittäviin kilpailuihin, joten hänellä on täysin ainutlaatuinen sisäpiirin käsitys turnauksista ja niiden erityispiirteistä.

– Olemme iloisia, että saamme tarjota Jarkko Niemisen kaltaisen lajilegendan analyysejä hienosta lajista kaikille tenniksen ystäville, ja meitä on paljon, hehkuttaa yhteyspäällikkö Tuomo Torkkola Veikkauksesta.

Australian avointa tennisturnausta seuraavat Ranskan avoimet, Wimbledon ja sarjan päättävä US Open.

Nieminen kertoo videoblogeissaan Grand Slam -turnausten ennakkoasetelmien lisäksi merkittävimmistä ATP World Tour Masters 1000-sarjan turnauksista. Niitä on kaikkiaan yhdeksän ja ne pelataan kolmen Yhdysvalloissa pelattavan turnauksen lisäksi Espanjassa, Iltaliassa, Kanadassa, Kiinassa Monacossa ja Ranskassa. Masters on Grand Slamin jälkeen suurin ja arvostetuin sarja.

Nieminen tähdittää myös Veikkauksen vastuullisuuskampanjaa yhdessä jalkapalloilija Mikael Forssellin, koripalloilija Tuukka Kotin ja jääkiekkoilija Jere Lehtisen kanssa.

Tennis on olympialaji ja sillä arvioidaan olevan noin 50 miljoonaa harrastajaa. Lajin suosio näkyy myös vedonlyönnissä: tennis on Veikkauksen Pitkävedon suosituin yksilölaji ja seuraa jääkiekon ja jalkapallon perässä yhdessä pesäpallon kanssa.

Jaa:

Seuraava uutinen: Tervetuloa SM-kilpailuihin Kotkaan:… →