Tennisliitto ja SEB jatkavat yhteistyösopimustaan

19.9.2014  |  08:47

Suomen Tennisliitto ja SEB, kansainvälinen finanssipalvelukonserni, ovat allekirjoittaneet  sopimuksen, jolla jatkavat yhteistyötään vuoden 2015.
SEB-konserni jatkaa myös 10-16-vuotiaiden juniorien Grand Prix -kilpailusarjan nimikkokumppanina.

-Jo neljän vuoden ajan SEB JGP -kilpailusarja on ollut merkittävin osa junioritenniksemme kansallista kilpailutoimintaa, toteaa Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho. – Tennisliitto jäsenseuroineen on panostanut kilpailujen järjestelyihin, ja SEB JGP onkin ollut supersuosittu nuorten keskuudessa. On hienoa, että se myös jatkuu ensikin vuonna.

Johtaja Petteri Karttunen SEB:stä on ollut erittäin tyytyväinen kilpailusarjan samaan vastaanottoon.
-Nuoret pelaajat arvostavat kilpailusarjaa ja siihen tehtyjä panostuksia. Olemme mielellämme viemässä Suomen tennistä eteenpäin.

SEB JGP -kilpailusarjaan kuuluu kalenterivuosittain kuusi osakilpailua kaikissa ikäluokissa. Juniorien sisä- ja ulkopelikauden SM-kilpailut ovat kilpailusarjassa mukana.
Viime vuonna kisaan osallistui yli 400 nuorta, heistä monet kävivät kaikissa osakilpailuissa.

Kilpailusarja huipentuu kauden lopussa pelattavaan Masters-turnaukseen, johon kutsutaan vuoden aikana parhaiten osakilpailuissa menestyneet juniorit. Tänä vuonna SEB JGP Masters pelataan Turussa Jarkko Nieminen Areenalla 12.-14.12.

 

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Janowiz pudotti Jarkon… →