Kovia hankintoja tehnyt Grani Tennis nousee mestarisuosikiksi miesten Norpe Tennisliigassa

18.9.2014  |  21:15

Toissa kaudella pronssille sijoittuneen Grani Tenniksen viime kausi oli takkuinen. Seitsemäs sija ja jääminen pudotuspelien ulkopuolelle ei varmasti tyydyttänyt granilaisia. Joukkue teki kesätauon aikana kovia hankintoja ja aikoo palata liigakärkeen ryminällä. Ehkä koko sarjan mielenkiintoisin pelaajasiirto on sveitsiläistyneen Henri Laaksosen liittyminen GT:n vahvuuteen. Suomea Davis Cupissakin edustanut Hyvinkäältä lähtöisin oleva Laaksonen on tällä hetkellä ATP-listalla sijalla 268 ja ennätysranking noin vuoden takaa on 187. Toinen kova vahvistus on Viron maajoukkuepelaaja Jurgen Zopp, joka on ollut korkeimmillaan ammattilaislistan sijalla 71. Tällä hetkellä miehen sijoitus on 323. Lisäksi 17-vuotias Patrik Niklas-Salminen siirtyi joukkueeseen Tampereen Tennisseurasta ja Jaan Fredrik Brunken Smash-Tenniksestä. Kaksi edellistä kautta Grani Tennistä edustanut ruotsalainen Christian Johansson on mukana myös alkavalla kaudella samoin kuin viime kauden runkopelaajiin kuulunut Panu Virtanen. Daniel Lassooy, Alexander Lindholm, Tero Nissinen ja Hannu Piiroinen jatkavat niin ikään GT:ssä.

”GT lähtee uuteen liigakauteen korkein tavoittein. Tavoitteena on luonnollisesti kirkastaa viimevuotinen ynnä muut sijoitus mitaleille. Mitä kirkkaampi sen parempi. Joukkue on onnistunut värväämään pari loistavaa vahvistusta vahvistamaan joukkueen pelaava runkoa viime kauteen verrattuna. Ainoa kysymysmerkki on joukkueen leveys. Ilman suuria loukkaantumishuolia ja aikataulujen osuessa kohdalleen kaudesta tulee erittäin mielenkiintoinen.”, kertoo joukkueen kapteeni Hannu Piiroinen. Hänen mainitsemat kysymysmerkit liittynevät joukkueen tuoreiden hankintojen oman kisakalenterin ja tennisliigan ohjelman yhteensovittamiseen.

Grani Tennis on tehnyt määrätietoisesti panostuksia tennisliigaan. Loistavasti järjestetyt kotiottelutapahtumat ja tähtiä vilisevä joukkue houkuttelevat toivottavasti seuran kotihallin täyteen katsojia pelipäivinä. Vaikka tietyt pelaajat kiertävät ison osan vuodesta maailmalla, on seuralla todennäköisesti asettaa todella kova joukkue jokaiseen otteluun. Grani Tennis onkin noussut yhdeksi suurimmista mestarisuosikeista kauden 2014-2015 Norpe Tennisliigassa. Toimituksen arvio on, että seura lunastaa odotuksia jo runkosarjassa ja yltää sijoille 1-2.

Miesten Norpe Tennisliiga alkaa 27.9.2014. Liigassa pelaa kymmenen joukkuetta ja esittelemme jokaisen ennen kauden alkua.

Lue lisää www.norpetennisliiga.fi

Jaa:

Seuraava uutinen: Tennisliitto ja SEB… →