Tennisliitto ja OP Ryhmä liikuttamaan lapsia Hippo Street Tenniksen parissa

20.4.2023  |  17:19  |  Yhteistyökumppanuudet

Tennisliitto ja OP Ryhmä aloittavat monivuotisen yhteistyön, jossa pelaamisen ja liikkumisen iloa viedään kouluille sekä päiväkoteihin Hippo Street Tenniksen avulla.

Hippo Street Tennis jakautuu ympäri Suomea kiertävään koulu- ja päiväkotikiertueeseen (Hippo Street Tennis Tour) sekä kymmeneen erilliseen tapahtumaan (Hippo Street Tennis -tapahtumat). Kiertue ja tapahtumat järjestetään yhteistyössä paikallisten tennisseurojen ja OP Ryhmän kanssa. Yhteensä vuoden aikana kierretään yli 100 koulua ja päiväkotia sekä yli 15 000 lasta pääsee liikkumaan tenniksen parissa.

”Olemme erittäin iloisia päästessämme aloittamaan OP:n kanssa yhteistyön lasten liikuttamiseksi ja liikunnan kipinän synnyttämiseksi. Aihe on erittäin ajankohtainen ja tärkeä yhteiskunnassamme; haluamme osaltamme vaikuttaa ja olla lisäämässä liikettä”, sanoo Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.

”OP Ryhmä tukee tänä vuonna lasten ja nuorten hyvinvointia yli 4,5 miljoonalla eurolla, sillä haluamme pitää huolen, että lapset ja nuoret voivat hyvin. Yhteistyö Tennisliiton kanssa on yksi uusi konkreettinen teko, jolla pystymme valtakunnallisesti yhdessä lisäämään hyvinvointia ja tarjoamaan lapsille mahdollisuuden liikkua”, toteaa OP Ryhmän pääjohtaja Timo Ritakallio.

”Hippo on liikuttanut lapsia jo useiden vuosikymmenien ajan osuuspankkien järjestämissä Hippo-kilpailuissa ja eri lajien urheilutapahtumissa, joten se on monille perheille tuttu hahmo ja sopii siten hyvin kannustamaan lapsia koulujen ja päiväkotien tenniskiertueilla”, kertoo OP Ryhmän brändi- ja markkinointijohtaja Päivi Svens.

Tutustu OP Ryhmän vastuullisuustekoihin täältä.

OP Ryhmän pääjohtaja Timo Ritakallio, Hille Hippo ja Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho

Hippo Street Tennis -toiminnan tavoitteena on tehdä tennistä tutuksi koulujen ja päiväkotien oppilaille ja opettajille sekä saada tennisseuroihin uusia harrastajia. Hippo Street Tenniksen lähettiläänä toimii Suomen kaikkien aikojen kaksinpelaaja Jarkko Nieminen.

”Street Tennis -toiminta on mielestäni todella tärkeää, koska sitä kautta useammat nuoret ja lapset pääsevät tutustumaan lajiin. Muistan omasta nuoruudestani millainen rikkaus oli kokeilla erilaisia lajeja ja juttuja. Tätä kautta nuoret pääsevät tenniksen pariin ja näin tämä on myös väylä, jos innostuu, paikallisiin harrasteryhmiin ja seuroihin”, kertoo Nieminen.

Kevään Hippo Street Tennis Tour alkaa huhtikuun lopussa

Ensimmäiset Hippo Street Tennis Tour -vierailut järjestetään Valko-Pallon kanssa Vantaalla, Rovaniemen Verkkopalloseuran kanssa Rovaniemellä ja Smash-Kotkan kanssa Kotkassa huhtikuun viimeisellä viikolla.

Kevään kiertue järjestetään 24.4.- 2.6. Kalenteria on suunniteltu yhdessä seurojen kanssa, mutta mukaan mahtuu vielä lisää paikkakuntia. Mikäli seuranne on kiinnostunut osallistumaan kevään koulukiertueelle, haethan pikaisesti mukaan olemalla yhteydessä Liisa Tuomaalaan, liisa.tuomaala@tennis.fi / puh. 010 384 5180.

Tulevat Hippo Street Tennis -tapahtumat

29.-30.6. klo 11-13 SuomiAreena, Kauppakeskus Puuvillan Kutomon aukio, Pori

2.-3.8.2023 klo 11-13 Kauppakeskus Redi, Helsinki

16.9.2023 Olympiapäivä, Olympiastadion, Helsinki

16.9.2023 klo 12-15 Espoon Verkkopalloseura, Martinkallio 4, Espoo

28.9.2023 School Action Day, Leppävaaran urheilupuisto, Espoo

Jaa:

Seuraava uutinen: Heliövaara/Glasspool välieriin voitolla… →