Tennisliiton syyskokous pidettiin lauantaina

14.11.2015  |  14:38

Suomen Tennisliiton sääntömääräinen syyskokous pidettiin lauantaina Helsingissä. Edustettuna oli yhteensä 14 seuraa. Tennisliiton puheenjohtaja Matti Virtanen avasi kokouksen ja toivotti osallistujat tervetulleiksi. Syyskokouksen puheenjohtajaksi valittiin Antti Aine.

Syyskokous valitsi vuoden 2016 liittohallituksen jäsenet. Puheenjohtajana jatkaa Matti Virtanen. Niin ikään erovuorossa olleista Toni Pokelan, Reijo Kolehmaisen ja Mikko Vihersalon jatkokaudet varmistuivat.
Uutena jäsenenä Tennisliiton hallituksessa aloittaa entinen tennisammattilainen Harri Heliövaara.

– Olen todella tyytyväinen liiton kehitykseen viimeisten neljän vuoden aikana, jotka olen ollut puheenjohtajana, Virtanen sanoo. – Tennis on kansainvälisesti todella kilpailtu laji. 14 000 pelaajaa pyrkii vuosittain ammattilaistenniksen parrasvaloihin ja vain harva yltää urallaan sadan parhaan joukkoon. Meillä tilanne on Jarkonkin jälkeen hyvä: pelaajamäärät ovat kasvussa ja meillä on lukuisia lupaavia pelaajia.

Harri Heliövaara odottaa innolla uuden luottamustoimensa haasteita ja vaikutusmahdollisuuksia. – Valinta on minulle suuri kunnia. Tämä on tehtävä, jossa minulla on mahdollisuus antaa takaisin, mitä olen oppinut ja saanut pelaajana, STL:n Huipputennisvaliokunnassa jo vuoden 2015 istunut Heliövaara sanoo.- Tunnen pelaajat ja valmentajat hyvin, ja voin tuoda erilaista näkökulmaa hallituksen keskusteluihin.

Sekä puheenjohtaja että jäsenet valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan ja siten, että jäsenistä on vuosittain neljä erovuorossa. Hallituksen jäsenen yhtäjaksoinen hallituskausi voi olla korkeintaan kolme kaksivuotiskautta.

Kokouksessa hyväksyttiin myös toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2016. Strategiakauden linjaustan mukaisesti painopisteinä tulevat olemaan seuratoiminta, kilpailutoiminta, valmentajakoulutus ja huippu-urheilu. Vuoden 2016 budjetin loppusumma on noin 6.000 euroa ylijäämäinen.

Hallitus 2016 
Matti Virtanen pj.
Pirjo Aaltonen
Riitta Ahlholm
Hannu Granroth
Harri Heliövaata
Antti Kaskinen
Reijo Kolehmainen
Toni Pokela
Mikko Vihersalo

Edustettuina olleet seurat
HVS-Tennis
TVS-Tennis
Lappeenrannan Tennisseura
Tampereen Tennisseura
Rovaniemen Verkkopalloseura
Lahden Verkkopalloseura
Free Time Club Luhanka
Hämeenlinnan Tennisseura
Tapiolan Tennis
Smash-Club
Smash-Tennis
Smash-Espoo
Helsingin Lawn-Tennis Klubi
HLK Espoo 

Jaa:

Seuraava uutinen: Jarkko Niemisen valtit… →