Tennisliiton organisaatiossa muutoksia syksyn aikana

13.2.2020  |  09:42  |  Yleinen

Suomen Tennisliitto ry:n seurapalvelupäällikkö Henrik Zilliacus siirtyy yrittäjäksi. Zilliacus toimii työtehtävässään Tennisliiton palkkalistoilla kesäkuuhun asti ja tämän jälkeen yrityksensä kautta lokakuun loppuun asti.

Vuodesta 2011 lähtien seurapalvelupäällikkönä toiminut Zilliacus jatkaa siis nykyisessä toimenkuvassaan, päävastuualueinaan seurapalvelut ja -yhteistyö, Street Tennis, jäsenhankintakampanja sekä Davis Cup -kotiotteluiden järjestämisvastuu.

– Olemme sopineet hyvässä yhteistyössä siirtymästä, Henrik jatkaa samalla työpanoksella lokakuun loppuun asti. Henrik on kiinteä osa Tennisliiton toimiston porukkaa siirtymäajan ja katsomme kesän aikana millä tavalla organisoimme seurapalvelut tulevaisuudessa, kommentoi Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.

– Haluan jo tässä vaiheessa lämpimästi kiittää kaikkia teitä, joiden kanssa olen Tennisliiton vuosien aikana saanut yhdessä kehittää suomalaista tennistä. Odotan myös innolla uusia haasteita ja sitä, että saan jatkaa töitä tenniksen ja urheilun parissa. Sen vuoksi nyt ei ole aika jäähyväisille, kertoi Zilliacus.

Tennisliitto tiedottaa tarkemmin kesän jälkeen seurapalvelupäällikön toimenkuvasta ja jatkosta.

Jaa:

Seuraava uutinen: Uusi mobiilijäsenkortti Tennisliiton… →