Tennisliiton koulutustoiminta on täydessä vauhdissa – ”Tennisseurat ovat tärkeimmässä roolissa junioripelaajien kehityksessä.”

16.9.2020  |  08:56  |  Seurat

Syksyn tullen Tennisliiton ohjaaja- ja valmennuskoulutukset ovat pyörähtäneet käyntiin. Tennisliiton koulutuspäällikkö Harri Suutarinen on ollut ahkerasti liikkeellä ympäri Suomea ja useat henkilöt ovat osallistuneet Tennisliiton ohjaajakoulutuksiin. Viimeisten viikkojen aikana Suutarinen on vieraillut Kuopiossa, Oulussa, Kajaanissa ja Pajulahdessa.

– Tennisseurat ovat tärkeimmässä roolissa junioripelaajien kehityksessä. Tennisliitto pyrkii olemaan aktiivinen seurojen suuntaan ja haluaa olla yhdessä kehittämässä etenkin junioreiden valmennus- ja kilpailutoimintaa eteenpäin. Toissa viikolla teimme seuravierailun Kuopioon (KTS) ja Ouluun (OVS) sekä vuorossa oli myös alueen ohjaajakoulutus Kajaanissa. Olisi hienoa, jos seurat olisivat aktiivisesti yhteydessä myös liittoon päin koulutustoiveissa, niin pystymme yhdessä miettimään parhaita ratkaisuja eri toimintaympäristöihin, sanoi Suutarinen.

Seuraava ohjaajakoulutus alkaa Vaasassa 17.10. Ilmoittautuminen ohjaajakoulutukseen on vielä auki ja vapaita paikkoja on jäljellä. Kokonaisuudessa loppuvuoden ohjaajakoulutuksien aikataulu on esillä Tennisliiton verkkosivuilla.

OHJAAJA- JA VALMENTAJAKOULUTUKSET

Jaa:

Seuraava uutinen: 12-, 14- ja… →