Seurasydän-tarinoita seurojen kertomana

15.9.2020  |  13:09  |  Seurat

Syyskuussa viestitään ja osoitetaan kunnioitusta seuratoimintaa kohtaan. Suomen Olympiakomitean, lajiliittojen, seurojen ja liikunnan aluejärjestöjen yhteinen Seurasydän-kampanja on saanut vauhdikkaan alun.

Tällä hetkellä Suomessa toimii noin 10 000 urheiluseuraa, jotka tekevät päivittäin yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Tennisliitossa on 157 jäsenseuraa ympäri Suomea ja niiden jäseninä on yli 23 000 suomalaista. Jäsenseuramme pitävät huolen siitä, että tennispallot lentelevät niin aikuisten kuin lasten toimesta päivästä toiseen ympäri vuoden.

Meidän sydämemme sykkii suomalaiselle tennikselle ja seurat ovat toiminnan moottori. Kiitos korvaamattoman arvokkaasta työstänne lajimme eteen. Jatketaan kehittymistä yhdessä ja viedään suomalaista tennistä eteenpäin sekä nautitaan ja iloitaan liikunnasta. Kannustamme myös kaikkia osallistumaan seuratoimintaan – katso lähimmät tennisseurasi täältä.

Mikä seuratoiminnassa on hienoa ja mikä siinä koukuttaa?

Olemme nostaneet läpi syyskuun seuratoimintaa esille seurahenkilöiden itse kertomana. Alla näet osoituksen seuratoiminnan monipuolisuudesta ja hienoudesta. Syyskuu huipentuu tiistaina 29.9. vietettävään #Seurapaitapäivä´än. Kaivahan seurapaidat jo valmiiksi esille!

Jaa:

Seuraava uutinen: Tennisliiton koulutustoiminta on… →