Tennisässän ja TennisClubin yhteys aukeaa 5.9.

4.9.2019  |  19:15  |  Seurat

Tennisliiton seuroille tarjoaman toiminnanohjausjärjestelmän TennisClubin ja Tennisliiton kilpailujärjestelmän Tennisässän välille avataan yhteys, jonka avulla seurojen jäsenet saavat automaattisesti pelaajanumeron ja voivat tilata itselleen Ässän käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tämä helpottaa uusien pelaajien kirjautumista Ässään, koska Tennisliitto ei enää toimi välikätenä rekisteröinnissä. Yhteyden avulla pyritään myös estämään muiden kuin seuroissa jäsenenä olevien kilpaileminen.

Yhteyden avaaminen tapahtuu 5.9.2019. Talvikauden 2019-2020 aikana yhteys lisää vain uudet jäsenet Ässään. Kun tämän toimivuus on varmistettu, avataan toisessa vaiheessa yhteys, joka estää pelaajien kilpailemisen, kun heidän jäsenyytensä seurassa on päättynyt (eikä pelaajalla ole uutta kilpailemiseen oikeuttavaa jäsenyyttä).

Seurojen kannalta on tärkeää varmistaa tietojen ylläpitäminen TennisClubiin. Pelaajien tiedoissa tulee olla ainakin nimi, syntymäaika (voi olla esim. 1.1.1900) ja sukupuoli. Pelaaja rekisteröityy itse Ässään ja prosessi on mahdollista vain, mikäli pelaajan tiedot on oikein lisätty seuran jäsenrekisteriin, TennisClubiin. Tennisliitto ei rekisteröintejä pysty enää tekemään. Mikäli seuranne ei käytä lainkaan TennisClubia, seura voi antaa liitolle oikeuden ylläpitää pelaajatietoja TennisClubissa. Tämä ei kuitenkaan ole toivottavaa, sillä tässä tapauksessa seuran jäsenyyden alla voi kilpailla sellaisia pelaajia, jotka eivät oikeasti ole seuran jäseniä. TennisClubin käytössä apua saa seurapalvelupäällikkö Henrik Zilliacukselta (henrik.zilliacus(at)tennis.fi).

Tennisässän käyttöohje pelaajille

Uusi Ässän käyttöohje pelaajille on julkaistu kotisivuillamme. Tässä muun muassa ohjeet kuinka uusi kilpapelaaja saa käyttöönsä Ässän pelaajaprofiilin ja pelaajanumeron.

LUE SYYSKUUN KILPAILUTOIMINNAN INFO KOKONAISUUDESSAAN

Jaa:

Seuraava uutinen: I-divisioonan kokoonpanot julkaistu… →