TEHO Sport Tennisliigan viimeisissä joukkue-esittelyissä miehistä GT ja Smash sekä naisista ÅLK

6.10.2019  |  17:24  |  Ennakot, Seurat

TEHO Sport Tennisliigan kausi alkaa 12.-13. lokakuuta.  Tennisliiton kotisivuilla julkaistaan osat joukkue-esittelyistä – kokonaisuudessaan ennakot ovat luettavissa Tennisliigan kotisivuilla. Kaikki joukkueet on tämän jälkeen esitelty.

TEHO SPORT TENNISLIIGAN KOTISIVUT

Miesten TEHO Sport Tennisliiga: Grani Tennis parantamaan viime kauden tuhkimotarinaansa

Grani Tennis hämmästytti viime kaudella itsensä ja koko Tennisliigaa seuranneen väen tekemällä yhden kaikkien aikojen nousuista suoran putoamisen pelosta hopealle.

Viime kauden GT:n tuhkimotarinaa kelpaa muistella. Joukkue sai ensimmäisistä viidestä ottelusta kasaan vaivaiset viisi pistettä, mutta runkosarjan toinen puolisko osui nappiin ja joukkue selviytyi putoamisuhasta pudotuspeleihin. Pudotuspeleissä vuoden 2014-2015 mestarit tiputtivat vieraskentillä puolivälierässä TVS-Tenniksen ja välierissä runkosarjan toisen Smash-Kotkan. Lopulta HVS-Tennis oli kuitenkin etevämpi.

– Viime kaudesta jäi ristiriitaiset tunteet. Alkukauden vaikeuksien jälkeen finaalipaikkahan on tuhkimotarina vailla vertaa. Kuten kuitenkin tiedämme, nälkä kasvaa syödessä, joten finaalitappio jäi kirvelemään – etenkin kun voitto oli lähellä, kommentoi joukkueen kapteeni Gabor Lovro.

LUE GT:N JOUKKUE-ESITTELY KOKONAISUUDESSAAN

Miesten TEHO Sport Tennisliiga: Smash tavoittelee paluuta mitalipeleihin

Itä-Helsingistä iskevä Smash ylsi viime kaudellakin pudotuspeleihin, jossa taipui Helsingin Lawn-Tennis Klubille. Smash hakee neljättä peräkkäistä pudotuspelipaikkaa ja tavoittelee paluuta mitaleille sitten kauden 2016-2017.

– Tunnelmat ennen kauden alkua ovat hyvin samanlaiset kuin vuosi takaperin. Viime kausi päättyi ikävään tiukkaan tappioon puolivälierässä ja tavoite tällä kaudella on jälleen päästä mitalipeleihin. Kaksi edellistä kautta ovat olleet pieniä pettymyksiä tuloksellisesti, mutta tulevaan kauteen lähdemme positiivisin mielin, kommentoi kapteeni Juuso Nousiainen.

Viime kaudella joukkueellensa eniten pisteitä tuoneet pelaajat, ykköspelaaja virolainen Vladimir Ivanov, Hermanni Tiainen ja Jesper Saarni, jatkavat myös tulevalla kaudella.

LUE SMASHIN JOUKKUE-ESITTELY KOKONAISUUDESSAAN

Naisten TEHO Sport Tennisliiga: ÅLK hakee jo neljättä peräkkäistä mitalia

Åbo Lawn-Tennis Klubb on ollut liiganousunsa jälkeen todella vahva. ÅLK on saavuttanut kolmella liigakaudellansa hopeaa ja kaksi pronssia.

ÅLK on tehnyt pelaajamuutoksia tulevalle kaudella. Joukkueessa jatkavat viime kauden avainpelaajat ykköspelaaja Liisa Vehviläinen ja Asta Miettinen. Vehviläinen oli viime vuoden paras runkosarjapelaaja. Uusina pelaajina kokoonpanon täydentävät Saara Aerila ja Annika Hakovirta.

– Mielestämme meillä on hyvä joukkue kasassa, näin lähtökohtaisesti parempi kuin viime vuonna. Yhteishenkemme on myös todella hyvä ja olemme joukkueena vaikea vastustaja kenelle tahansa, kertoi Vehviläinen.

LUE ÅLK:N JOUKKUE-ESITTELY KOKONAISUUDESSAAN

Jaa:

Seuraava uutinen: Orpanalle finaalitappio Bulgariassa… →