TEHO Sport Tennisliigan runkosarjan parhaat pelaajat – pudotuspelit käyntiin 9.-10.2.

5.2.2019  |  15:40  |  Ennakot, Raportit

TEHO Sport Tennisliigan runkosarjat pelattiin loppuun tammikuun 26. päivä. Runkosarjan voitokkaimmat kaksinpelaajat olivat Liisa Vehviläinen (ÅLK) ja Juho Paukku (TVS).

Vehviläinen ja Paukku toivat eniten pisteitä joukkueillensa kaksinpeleissä

Naisten kaksinpelitilaston kärkipaikan otti haltuunsa Liisa Vehviläinen (ÅLK) kuudella voitolla ja vain yhdellä tappiolla. Kärkikolmikon täydensivät Smashin Fiona Kallio (5/2) ja HVS-Tenniksen Peppi Ramstedt (4/1). Neljään voittoon ylsivät myös TVS-Tenniksen Clarissa Blomqvist (4/2), Tampereen Tennisseuran Emma Eerola (4/2) ja Smash-Kotkan Venla Ahti (4/3).

Miesten kaksinpelissä vuoden tauon jälkeen paluun liigakentille tehnyt TVS:n Juho Paukku oli runkosarjan vahvin pelaaja. Kakkospelaajan paikalla turkulaisten riveissä pelannut Paukku otti kahdeksan voittoa ja hävisi ainoastaan kerran. Seitsemään voittoon ylsivät Smash-Kotkan Leevi Säätelä (7/1), HVS:n Patrik Niklas-Salminen (7/1) ja Grani Tenniksen Mikael Martikainen (7/2).

KATSO KAIKKI TILASTOT

Suomalainen/Tuomi sekä Niklas-Salminen/Raisma ja Ivanov/Saarni nelinpelin tehokkaimmat parit

Nelinpelissä naisten puolella muodostui yksi selkeä tehoduo. Runkosarjan toiseksi sijoittuneen Smashin Piia Suomalainen ja Tanja Tuomi voittivat kaikki seitsemän pelaamaansa ottelua. HVS:n Ramstedtin nelinpelisaldo on myös komeaa luettavaa, hänellä on kuusi voittoa (yhdessä Anastasia Kulikovan, Laura Hietarannan ja Oona Orpanan kanssa) ja yksi tappio.

Miesten puolella runkosarjavoittaja HVS:n Niklas-Salminen ja Kenneth Raisma ottivat viisi voittoa yhdessä – Niklas-Salmisen nelinpelisaldo on puhdas (6 voittoa/0 tappiota). Lisäksi Smashin Vladimir Ivanov (5/3) ja Jesper Saarni (6/3) juhlivat viidesti voittoa yhdessä. Viiteen nelipelivoittoon ylsi runkosarjassa myös kaksinpelitilaston kärki Paukku.

KATSO KAIKKI TILASTOT

Pudotuspelit käyntiin tulevana viikonloppuna

TEHO Sport Tennisliigan pudotuspelit isketään käyntiin tulevana viikonloppuna.

Naisten puolella lauantaina pelataan välierät. Runkosarjan voittaja HVS-Tennis valitsi vastustajakseen runkosarjan kolmosen Grani Tenniksen ja näin toisessa välierässä kohtaavat toiseksi sijoittunut Smash ja neljäs Åbo Lawn-Tennis Klubb. HVS ja GT kohtaavat lauantaina klo 13:30 Talin Tenniskeskuksella ja ottelusta on myös livestream tarjolla Tennisliiton YouTube-kanavalla. Smash ja ÅLK tavoittelevat finaalipaikkaa Smash Centerillä Helsingin Myllypurossa klo 14:30 alkaen.

Miesten puolivälierät pelataan lauantaina. Helsingissä Meilahden Liikuntakeskuksella klo 17:00 kohtaavat runkosarjan kolmas Helsingin Lawn-Tennis Klubi ja kuudes Smash. Turussa Jarkko Nieminen Areenalla klo 11:30 ovat vastakkain puolestaan runkosarjan neljäs TVS-Tennis ja viides GT. Miesten välierät pelataan sunnuntaina – HVS ja Smash-Kotka odottavat vastustajiaan. Molemmista välieräotteluista on luvassa livestream. HVS:n isännöimä välierä pelataan Talin Tenniskeskuksella klo 10:30 ja Smash-Kotkan ottelu pelataan Kotkan Tennishallilla klo 11:00.

Viikonlopun jälkeen ovat selvillä kauden päätöstapahtumaan 9.3. etenevät joukkueet. Päätöstapahtumassa Talin Tenniskeskuksella pelataan pronssi- ja mestaruusottelut. Pronssiottelut pelataan klo 10:00 ja mestaruusottelut klo 14:00 alkaen. Ketkä etenevät taistelemaan tämän vuoden mestaruudesta?

Jaa:

Seuraava uutinen: Jarkko Nieminen Varsinais-Suomen… →