TEHO Sport Tennisliigan joukkue-esittelyssä naisista Smash sekä miehistä TaTS ja VT

2.10.2019  |  15:05  |  Ennakot, Seurat

Smashin Tanja Tuomi, Piia Suomalainen ja Fiona Kallio saavuttivat pronssia viime kaudella

TEHO Sport Tennisliigan kausi alkaa 12.-13. lokakuuta.  Tennisliiton kotisivuilla julkaistaan osat joukkue-esittelyistä – kokonaisuudessaan ennakot ovat luettavissa Tennisliigan kotisivuilla.

TEHO SPORT TENNISLIIGAN KOTISIVUT

Naisten TEHO Sport Tennisliiga: Smash tähtää jälleen kohti mitaleja

Smash palasi mitalikantaan viime kaudella yhden välivuoden jälkeen saavuttaen pronssia. Nyt joukkue pyrkii pysymään mitalien syrjässä kiinni vahvistuneella joukkueellaan.

Smash löysi viime kaudella toimivan trion Tanja Tuomesta, Fiona Kalliosta ja pelaaja-kapteeni Piia Suomalaisesta. Tuomi onnistui ykköspelaajan paikalla hyvin ja Kallio oli erinomainen kakkospelaajana tuoden runkosarjassa viisi voittoa. Lisäksi kauden yksi kuumimmista puheenaiheista oli itä-helsinkiläisten nelinpelipari Suomalainen/Tuomi, joka ei hävinnyt kauden aikana otteluakaan.

Tehokolmikon rinnalle on tulevalle kaudelle hankittu kaksi kovaa pelaajaa Ella Haavisto ja Stella Remander. Nuorten maajoukkuepelaajat tuovat kaivattua leveyttä kokoonpanoon. Lisäksi joukkueessa jatkaa vielä liigadebyyttiään odottava oma kasvatti Serena Hatakka.

– Erittäin hyvillä fiiliksillä lähdemme tulevaan kauteen. Meillä on sama hyvä joukkue kuin viime kaudella ja siihen vielä lisäksi Ella ja Stella. Uskon, että tällä joukkueella pystymme haastamaan kaikki joukkueet, kommentoi kapteeni Suomalainen.

LUE SMASHIN JOUKKUE-ESITTELY KOKONAISUUDESSAAN

Miesten TEHO Sport Tennisliiga: Vahvistunut TaTS kohti mitalipelejä

Tampereen Tennisseuralle viime kausi oli pettymys, kun taival taittui jo ennen pudotuspelejä. Pettymystä ei haluta kokea Tampereella toista vuotta putkeen, vaan joukkue on hankkinut vahvistuksia palatakseen mitalikantaan.

Pelaaja-kapteeni Lauri Kiiski toteaa viime kaudella tiukkojen otteluiden kääntyneen lähes poikkeuksetta vastustajille, minkä johdosta pudotuspelipaikka jäi vain haaveeksi. TaTS:n riveissä ei ole nähty ulkomaalaispelaajia, mutta tuleva kausi voi tuoda poikkeuksen. Kokoonpanoon on nimettynä kaksi ranskalaista Tak Khunn Wang (ATP-358) ja Julien Seurin. Uutena pelaajana TaTS:n joukkoon liittyy hyvän kauden Variston Tenniksessä pelannut Aleksi Löfman ja uusvanhana-pelaajana Ristomatti Lanne, joka palaa kasvattajaseuraansa.

Viime kauden kokeneet vastuunkantajat Kiiski, Martin Rämmal ja Tero Vilen jatkavat myös tulevalla kaudella. Lisäksi vahvassa vireessä kesäkaudella olleet nuoret Roni Rikkonen, Peetu Pohjola ja Saska Huttunen tuovat monipuolisuutta tamperelaisten riveihin.

– Sanomattakin on selvää, että kautta odotetaan Tampereella innolla. Tavoite on ehdottomasti palata mitalikantaan, kertoi Kiiski.

LUE TATS:N JOUKKUE-ESITTELY KOKONAISUUDESSAAN

Miesten TEHO Sport Tennisliiga: Valkeakosken Tennis palaa liigakartalle

Valkeakosken Tennis onnistui palaamaan Suomen korkeimmalle sarjatasolle yhden välivuoden jälkeen. Onnistuneen I-divisioona -kauden voimalla hakevat valkeakoskelaiset onnistumisia myös TEHO Sport Tennisliigassa.

VT sijoittui I-divisioonassa kolmanneksi, mikä riitti lopulta nousukarsintapaikkaan, koska Smash-Kotkan II-joukkue ei voinut nousta liigaan sen ykkösjoukkueen jo siellä ollessa. Nousu varmistui VT:n onnistuessa kukistamaan jännittävien vaiheiden jälkeen Sata-Tenniksen Helsingin Laajasalossa 3-2. Lopulta myös Sata säilyi Tennisliigassa, kun VarTe vetäytyi sarjasta.

– Yllättyneet tunnelmat jäivät viime kaudesta. Nousumme ratkesi viimeisessä pallossa ja tunnelma oli jopa epäuskoinen, kommentoi VT:n kapteeni Tuomas Männistö joukkueensa tunnelmia viime kaudesta.

LUE VT:N JOUKKUE-ESITTELY KOKONAISUUDESSAAN

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Finnish… →