TEHO Sport Tennisliigan esittelyssä TVS sekä nousijajoukkue ETS

13.10.2020  |  11:57  |  Ennakot, Seurat

TEHO Sport Tennisliigan kausi alkaa 30. lokakuuta. Tennisliiton kotisivuilla julkaistaan osat joukkue-esittelyistä – kokonaisuudessaan ennakot ovat luettavissa Tennisliigan kotisivuilla.

TEHO SPORT TENNISLIIGAN KOTISIVUT

Miesten TEHO Sport Tennisliiga: nuoruuden innolla sekä kokemuksella miehitetty TVS

TVS-Tennis sijoittui viime kaudella Tennisliigassa toiseksi viimeiseksi ja säilytti paikkansa sarjassa karsintojen kautta. Nuori turkulainen joukkue oli tyytyväinen sarjapaikan säilyttämiseen.

-Viime kausi jätti hyvän maun! Joukkueen nuoret pelaajat pääsivät pelaamaan paljon. Oli erityisen hienoa nähdä, miten Santtu Leskisen johdolla joukkueen nuoret sitoutuivat kauteen, kommentoi joukkueen pelaaja-kapteeni Ville Liukko.

TVS lähtee tulevaan kauteen vahvistuneella ja laajalla kokoonpanolla. Joukkueessa jatkaa Santtu Leskinen, joka oli viime kaudella voittamassa turkulaisten 11:sta runkosarja pisteestä kahdeksaa. Uusina kasvoina TVS:n tulevan kauden joukkueessa nähdään Vasan veljekset Eero ja Iiro. Molemmat tuovat joukkueeseen rutkasti taitoa ja mahdollisuuksia menestyä.

Santtu Leskinen

Laajuutta turkulaisten joukkueeseen tuovat lisäksi Mikael Anttinen, Tuomas Rikkonen, Axel Valavaara, Noah Johansen, Ville Perkkola sekä uutena nimenä nuori Indrek Soome. Suomen kaikkien aikojen tennispelaaja Jarkko Nieminen on myös nimetty Turkulaisten joukkueeseen. Nähtäväksi jää pelaako Nieminen Tennisliigassa tällä kaudella. Tähän asti viimeinen esiintyminen nähtiin kaudella 2017-2018.

-Tulevalla kaudella tavoitteet ovat edelleen säilyä Tennisliigassa, mutta menestyäkin saadaan. Meillä on kokeneempaa pelaajaa joukkueessa mukana, mutta nuoret pääsevät edelleen pelaamaan paljon. TVS:n I-divisioonan joukkue auttaa siinä, että nuoret pääsevät pelaamaan hyviä otteluja Tennisliigan lisäksi, toteaa Liukko.

LUE TVS JOUKKUE-ESITTELY KOKONAISUUDESSAAN

Miesten TEHO Sport Tennisliiga: ETS:n tavoitteena Tennisliigassa säilyminen

Espoon Tennisseura voitti viime kaudella I-divisioonan kahden pisteen erolla ja varmisti sarjavoitolla suoran nousun TEHO Sport Tennisliigaan.

-Hienot oli kyllä fiilikset liiganousun varmistuttua, tasainen ja jännittävä oli sarja loppuun asti taas kerran, kertasi joukkueen pelaaja-kapteeni Jukka Luhtala.

ETS lähtee tulevaan Tennisliiga kauteen lähes samalla kokoonpanolla, millä nousu varmistettiin. Joukkueella on korkeimman sarjatason ainoa tulevan kauden kokoonpano, joka on täysin suomalainen.

-Realistisena tavoitteena on säilyminen. Meillä on runkona edelleen divarijoukkueen pelaajat. Joukkue on tasainen ja kaksinpeleissä on mahdollisuuksia, mutta nelinpelit näyttää lähtökohtaisesti haastavilta, toteaa Luhtala.

Espoolaisten kärkipelaajien joukkoon kuuluu Oskari Eerola, joka oli viime kaudella voittamaton I-divisioonan kaksinpeleissä. Smashistä espoolaisten riveihin siirtynyt Jason Sormunen puolestaan tuo mukanaan kokemusta Tennisliigasta. Tulitukea Eerolalle ja Sormuselle tuo Jukka Luhtala, Oliver Saarinen, Niko Nylund, Tommi Luhtala ja Nuutti Jokinen.

LUE ETS JOUKKUE-ESITTELY KOKONAISUUDESSAAN

Jason Sormunen

Jaa:

Seuraava uutinen: Junioreiden SM-mitalit jaettu… →