TEHO Sport Tennisliigan esittelyssä Smashin joukkueet

22.10.2020  |  10:17  |  Ennakot, Seurat

TEHO Sport Tennisliigan kausi alkaa 30. lokakuuta. Tennisliiton kotisivuilla julkaistaan osat joukkue-esittelyistä – kokonaisuudessaan ennakot ovat luettavissa Tennisliigan kotisivuilla.

TEHO SPORT TENNISLIIGAN KOTISIVUT

Naisten TEHO Sport Tennisliiga: Smash puolustaa mestaruutta

Ella Haavisto

Ella Haavistolla ja Stella Remanderilla vahvistunut Tennisliigan kestomenestyjä Smash palasi keväällä mestariksi monen vuoden tauon jälkeen. Helsinkiläiset ovat lähes joka vuosi olleet mitaleilla, mutta edellisestä mestaruudesta oli vierähtänyt jo kuusi vuotta.

Mestarit eivät suinkaan olleet vain uusien vahvistuksien varassa, vaan peräti kuusi smashilaista otti kauden aikana vähintään yhden otteluvoiton.

-Kaikki joukkueessa ottivat tärkeitä voittoja ja saatiin mestaruus loistavalla yhteistyöllä, kertaa joukkueen kapteeni Piia Suomalainen, joka otti tärkeitä nelinpelivoittoja Remanderin ja Haaviston parina.

Jo vuosia Smashissa tahkonnut Suomalainen pelasi helsinkiläisten riveissä jo seuran voittaessa edelliset mestaruutensa 2010-luvun alussa.

Smash lähtee alkavaan kauteen lähes muuttumattomalla kokoonpanolla. Uutena pelaajana joukkueeseen liittyy Sata-Tenniksestä Alexandra Kåla, ja toisaalta Tanja Tuomi on vaihtanut GT:n riveihin.

-Joukkueemme on sekoitus kokemusta ja nuoria lupauksia. Se on samalla myös vahvuutemme, pystymme pelaamaan monipuolisesti, kertoo kapteeni Suomalainen.

LUE SMASH JOUKKUE-ENNAKKO KOKONAISUUDESSAAN

Miesten TEHO Sport Tennisliiga: Smash tavoittelee jälleen mitaleille

Helsinkiläinen Smash sijoittui viime kaudella TEHO Sport Tennisliigassa toiseksi. Hopeiset mitalit olivat joukkueen paras saavutus nykymuotoisen Tennisliigan historiassa. Aikaisemmin Smash oli yltänyt pronssille kaksi kertaa. Viime kausi päättyi tappioon loppuottelussa jo kolmannen peräkkäisen mestaruuden vieneelle HVS-Tennikselle lukemin 3-0.

-Viime kausi jätti hyvän maun, mutta sopivasti parantamisen varaa, sanoi joukkueen pelaaja-kapteeni Jesper Saarni kysyttäessä tuntemuksia edellisestä kaudesta.

Runkosarjassa kolmanneksi sijoittuneelle Smashille jäi vielä nälkää tulevaan kauteen. Tavoite on yksinkertaisen selkeä.

-Tulevalla kaudella lähdetään ehdottomasti hakemaan lisää mitaleita, Saarni sanoo.

Joukkueessa jatkaa viime kaudella erinomaisesti esiintynyt Vladimir Ivanov. Virolainen voitti viime kaudella kaikki yhdeksän pelaamaansa kaksinpeliä. Lisäksi joukkueen vakiopelaajiin kuuluvat Jesper Saarni ja Hermanni Tiainen jatkavat joukkueessa. Smashin väreissä nähdään myös tulevalla kaudella Sami Huurinainen ja Mika Kosonen. Viime kauden vakiopelaaja Jason Sormunen puolestaan siirtyi nousijajoukkue ETS:n riveihin.

LUE SMASH JOUKKUE-ENNAKKO KOKONAISUUDESSAAN

Jesper Saarni

Jaa:

Seuraava uutinen: Vuoden 6. luokkamestaruussarjan… →