TEHO Sport Tennisliigan esittelyssä nousijajoukkueet OVS ja EVS

12.10.2020  |  14:36  |  Ennakot, Seurat

TEHO Sport Tennisliigan kausi alkaa 30. lokakuuta.  Tennisliiton kotisivuilla julkaistaan osat joukkue-esittelyistä – kokonaisuudessaan ennakot ovat luettavissa Tennisliigan kotisivuilla.

TEHO SPORT TENNISLIIGAN KOTISIVUT

Naisten TEHO Sport Tennisliiga: nousijajoukkue OVS tähtää pudotuspeleihin

Oulun Verkkopalloseura nousi muutaman I-divisioonassa vietetyn kauden jälkeen jälleen Tennisliigaan. Viimeksi oululaiset pelasivat ylimmällä sarjatasolla kaudella 2016–2017, ja vuotta aiemmin kausi päättyi mestaruusjuhliin.

Suora nousukin oli lähellä, mutta I-divisioonan runkosarjan toinen sija toi lopulta oululaisille paikan karsintaotteluun. TVS:n kukistaminen puhtaasti lukemin 2–0 varmisti OVS:n paluun ylimmälle sarjatasolle. Joukkueen kapteeni Merike Stamberg kuvaakin pitkän kauden huipennusta riemukkaaksi.

OVS pelaa varsin omavaraisella porukalla.

-Joukkueen seitsemästä pelaajasta kuusi on seuran omia kasvatteja, toteaa Stamberg.

Hän pitääkin joukkuehenkeä ja taistelutahtoa seitsikon vahvuuksina. Joukkueen ydin on pelannut jo pitkään yhdessä, ja nousun tuonut ryhmä pysyy koossa muuttumattomana. Osalla pelaajista on kokemusta liigatasolta jo oululaisten edellisiltä liigavuosilta.

LUE OVS JOUKKUE-ESITTELY KOKONAISUUDESSAAN

Naisten TEHO Sport Tennisliiga: nousijajoukkue EVS lähtee nauttien kohti tulevaa kautta

Satu Kyyrä

Espoon Verkkopalloseura nousi kuuden vuoden tauon jälkeen Tennisliigaan voitettuaan viime kaudella I-divisioonan. Ennen viimeistä kierrosta EVS ja OVS olivat sarjakärjessä tasapisteissä, mutta Satu Kyyrä ja Anni Poikola varmistivat sarjanousun puhtaalla 3–0-voitolla Lahden Tenniskerhosta.

Espoolaisten kapteeni Poikola muistelee edellistä kautta mielellään.

-Kausi I-divisioonassa oli onnistunut. Kumpikin petrasi pelejään jatkuvasti kauden mittaan ja pelaaminen oli kivempaa kuin koskaan. Pidemmän kisatauon takia pelit pystyi pelaamaan paineettomasti ja rennoin mielin, mikä tuottikin kivaa tulosta. Kaudesta jäi tosi hyvä maku. Todella tiukasti voitettu nousupaikka Liigaan jätti todella hyvän fiiliksen.

Kyyrä ja Poikola pelasivat viime kaudella kaikki espoolaisten ottelut. Pitkään yhdessä pelannut kaksikko saa täksi kaudeksi vahvistukseksi Johanna Ranta-Ahon HVS:stä. Poikola kuvaa joukkuetta kokeneeksi ja innokkaaksi.

-Jengi on koottu kokeneista konkareista. Pelivuosia ja kokemusta kisaamisesta on kertynyt ja joukkue lähteekin tenniksestä nauttien kohti kautta.

LUE EVS JOUKKUE-ESITTELY KOKONAISUUDESSAAN

Jaa:

Seuraava uutinen: Uudistuva Vierumäki hakee… →