TEHO Sport Tennisliigan esittelyssä HLK:n miehet sekä TVS:n naiset ja miehet

3.10.2019  |  16:53  |  Ennakot, Seurat

TEHO Sport Tennisliigan kausi alkaa 12.-13. lokakuuta.  Tennisliiton kotisivuilla julkaistaan osat joukkue-esittelyistä – kokonaisuudessaan ennakot ovat luettavissa Tennisliigan kotisivuilla.

TEHO SPORT TENNISLIIGAN KOTISIVUT

Miesten TEHO Sport Tennisliiga: Yltääkö HLK jälleen mitaleille?

Helsingin Lawn-Tennis Klubi on saavuttanut kahdelta edelliseltä kaudelta pronssia ja hopeaa. Kokoelmasta puuttuu kirkkain mitali, jota joukkue tavoittelee tänä vuonna.

HLK:n vihreävalkoisen peliasun pukevat jälleen yllensä joukkueen viime kausien pistenikkarit Karl Kiur Saar ja Masi Sarpola. Lisäksi viime kaudella useaan otteeseen nähty ammattilaispelaaja Henri Laaksonen on jälleen joukkueen riveissä ja virolainen Daniil Glinka on myös vahvistamassa joukkuetta. Uutena pelaajana nähdään Roni Hietaranta, joka viime kaudella otti Variston Tenniksen riveissä tärkeitä voittoja joukkueellensa.

– Tavoittelemme mitalin kirkastusta. Kun kilpaurheilusta on kyse, on ainoa mahdollinen tavoitteemme mestaruus. Edelleen pyrimme olemaan myös tiennäyttäjä fanitoiminnassa ja järjestää kotiotteluistamme entistä hienompia tapahtumia, kommentoi kapteeni Sami Ikonen.

LUE HLK:N JOUKKUE-ESITTELY KOKONAISUUDESSAAN

Miesten TEHO Sport Tennisliiga: TVS pyrkii säilyttämään sarjapaikkansa

TVS-Tenniksen miehet ylsivät viime kaudella hienosti runkosarjan neljänneksi ja etenivät pudotuspeleihin, joissa oli taipuminen puolivälierässä Grani Tennikselle.

Viime vuoden tapaan turkulaisten kokoonpanossa riittää laajuutta ja parhaimmillaan myös kovuutta. Joukkueen ulkomaalaisvahvistuksina jatkavat viime vuodelta ruotsalaiset Karl Friberg ja Jonathan Mridha sekä uutena liittyy joukkueeseen Sam Taylor. Yhden kovan menetyksen TVS koki, kun viime kauden paras runkosarjapelaaja Juho Paukku siirtyi GT:n miehistöön. Viime kauden 19 runkosarjapisteestä peräti 17 pistettä olivat tuomassa Paukku ja Friberg.

TVS:n riveihin liittyvät puolestaan muun muassa Ville Liukko, Oskar Antinheimo ja Santtu Leskinen. Myös Jarkko Nieminen on jälleen TVS:n kokoonpanossa ja on mielenkiintoista nähdä pelaako Suomen kaikkien aikojen miespelaaja liigakentillä. Nieminen nähtiin Tennisliigassa toissakaudella.

– Hyvät ovat tunnelmat kauden kynnyksellä, ei mitään valittamista. Olemme sähikäismäinen nuori joukkue. Tavoitteemme on säilyttää sarjapaikkamme sekä peluuttaa nuoria pelaajiamme, kommentoi pelaaja-kapteeni Liukko.

LUE TVS:N JOUKKUE-ESITTELY KOKONAISUUDESSAAN

Naisten TEHO Sport Tennisliiga: TVS pyrkii parantamaan otteitaan

Turkulainen TVS-Tennis oli viime kaudella TEHO Sport Tennisliigan toiseksi viimeinen. Tänä vuonna joukkue pyrkii parantamaan otteitaan.

TVS:n riveissä on tapahtunut pieniä muutoksia, mutta viime kauden pisteet tuoneet pelaajat Clarissa Blomqvist, Annika Sillanpää ja Cecilia Johansén jatkavat joukkueessa. Lisäksi joukkueessa jatkavat Roosa Timonen ja Laura Pennanen. Uusina liiganiminä ovat junioripelaajat Evia Koskinen ja Kaisla Mattila. Saara Aerila siirtyi naapuriseura Åbo Lawn-Tennis Klubb:iin.

– Hyvällä porukalla lähdemme liikkeelle. Toivottavasti trio Blomqvist-Sillanpää-Johansén pysyy ehjänä. Varapelaajina ovat Timonen, Koskinen, Mattila ja Pennanen, kommentoi kapteeni Henrik Johansén.

LUE TVS:N JOUKKUE-ESITTELY KOKONAISUUDESSAAN

Cecilia Johansén ja Roosa Timonen

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 40/2019 – →