TEHO Sport Tennisliiga: Oulun Verkkopalloseura säilytti sarjapaikkansa

12.2.2022  |  15:34  |  Raportit

TEHO Sport Tennisliigan liigakarsinnat pelattiin lauantaina 12.2.

Oulun Verkkopalloseura, OVS säilytti paikkansa TEHO Sport Tennisliigassa niin miesten kuin naisten sarjassa. Naiset voittivat Tuusulan Tenniseuran lukemin 2–1 ja miehet Lahden Verkkopalloseuran 3–1.

Talin Tenniskeskuksessa pelatuissa otteluissa OVS:n kapteeni Heidi Sarkkinen voitti Nanette Nylyndin kahdessa erässä 6–1, 6–2. TTS:n Nella Hirvosen ja Saskia Soomen välillä nähtiin jännittävä ottelu, jonka ratkaisu haettiin aina kolmannen erän ottelu-tie-breakissa Hirvosen hyväksi lukemin 3–6, 6–2, 10–4 ja ratkaisua liigapaikasta lähdettiin hakemaan nelinpelin kautta.

Heidi Sarkkinen: ” Oma kaksinpeli meni hyvin, pystyin hallitsemaan, eikä tullut oikeastaan sellaisia haastavia tilanteita paljon. Omaa hyvää peliä koko ajan, kaikki toimi. Nelinpelissä meillä ehkä oli enemmän tahdon voimaa, mikä ratkaisi tasaiset ottelut”.

Oululaisten saldo kaudella oli 5 voittoa ja 19 tappiota. ” Meillä oli paljon tiukkoja otteluita, muutama kolmieräinen ja sitten muutama sellainen peli, jotka jäivät harmittamaan, kun ei saatu pisteitä kerättyä. Muuten erittäin hyvä kausi. Yhtenä pelaajana haluan nostaa esille Saskia Soomen, kuka pelasi älyttömän hyvin koko ajan”.

Miesten sarjassa OVS:n Lenni Loukkola nousi voittoon Valtteri Tuukkasta vastaan erin 4–6, 6–1, 10–7. Toisesta OVS:n voitosta kaksinpelissä vastasi Aleksander Vasilenko voittamalla Jukka Immelin 6–1, 6–0. Kun LVS:n Kalle Nikunen voitti Valtteri Laitisen 7–6, 6–4 ratkaisu haettiin nelinpelistä. Vasilenko / Laitinen voittivat Nikunen / Tuukkanen  parin  lukemin 6–3, 6–2.

OVS:n kapteeni Jussi Pesonen: ” Kaksinpeliä sai jännittää alkuvaiheessa, mutta onneksi Lenni nosti pelinsä tasoa ja kaivoi siitä voiton. Siitä tuli tärkeä piste ja 2–1 johto kaksinpelien jälkeen oli todella tärkeä henkisesti.

Koko kauteen yleisesti Pesonen on tyytyväinen: ”Sarjapaikan säilyttäminen oli tavoite, toki haaveilimme, että olisi päästy pudotuspeleihin. Tosi hyvin pelattiin siihen nähden, että kauden aikana oli vaikeuksia kokoonpanon kanssa. ”

Seuraava uutinen: Smash-Kotka ja TVS… →