TEHO Sport Tennisliiga: kotijoukkueet vahvempia avausviikonlopun päätöspäivänä

17.10.2021  |  18:51  |  Raportit

saara aerila ÅLK tennis TEHO Sport tennisliiga

Naisten TEHO Sport Tennisliigassa voittoihin sunnuntaina ylsivät Smash-Kotka, Smash ja ÅLK.

TEHO SPORT TENNISLIIGAN KOTISIVUT

Smash-Kotka voitti TaTS:n selvin luvuin 4–0. Kaksinpelin puolella Veronika Vlkovska voitti Emma Eerolan 6–1, 6–0, Venla Ahti Emilia Hartmanin 6–1, 6–1 ja Eeva Ristola Milla Kotamäen luvuin 6–3, 6–2. Kotkalaisten päivän huipensi nelinpelin voitto luvuin 6–1, 6–3. Smash-Kotkan kapteeni Venla Ahti: ” Kokonaisuudessaan oli todella onnistunut viikonloppu ja varsinkin sunnuntain matseihin olimme kaikki tyytyväisiä. Kaikki hoitivat kaksinpelinsä tyylikkäästi ja nelinpeli sujui myös kivasti, joten tästä on hyvä jatkaa. Oli myös hienoa pelata kauden ensimmäinen kotiottelu ja fiilis oli kohdillaan, ei sitä muuta kaipaa”.

Hallitseva mestari Smash nappasi voiton LVS:sta luvuin 3–1.  Ella Haavisto voitti Emma Kuusiston selvästi 6–0, 6–1 ja Nuppu Palm otti ensimmäisen voittonsa Tennisliigassa voittamalla Heta Nuutisen kolmen erän jälkeen luvuin 3–6, 6–0, 10–7. Satu Kyyrä vastasi LVS:n päivän voitosta Natalia Papshevia vastaa luvuin 6-0, 7-6.

ÅLK voitti OVS:n myös 3–1, kun kaksinpelissä Annika Hakovirta voitti Sofia Holopaisen 6–3, 6–4 ja Emilia Järvinen Saskia Soomen luvuin 6–4, 6–1. Järvisen voitokas ottelu oli hänen liigadebyyttinsä, upea tapa avata pelit korkeimmalla tasolla. OVS:n voitosta vastasi Heidi Sarkkinen, kun hän kukisti Saara Aerilan luvuin 6-4, 6-1. Nelinpelin puolella ÅLK voitti suoraan kahdessa erässä luvuin 6–4, 6–4.

TEHO Sport Tennisliiga 17.10.2021

Smash-Kotka – TaTS 4-0
Smash -LVS 3-1
ÅLK – OVS 3-1

Naisten TEHO Sport Tennisliiga jatkuu 14.11 otteluilla TaTS – LVS, ÅLK – HVS JA OVS – Smash-Kotka. Seuraa kotimaista huipputennistä Ruutu + ja tennisliiga.fi.

Seuraava uutinen: TEHO Sport Tennisliiga:… →