TEHO Sport Tennisliiga: TaTS sarjakärkeen avausviikonlopun jälkeen

17.10.2021  |  20:20  |  Raportit

vesa ahti smash kotka teho sport tennisliiga

TEHO Sport Tennisliigan miesten ensimmäinen peliviikonloppu sai vauhdikkaan päätöksen sunnuntaina 17.10, kun voittoihin sunnuntaina ylsivät HVS, TaTS, TVS sekä Smash-Kotka.

TEHO SPORT TENNISLIIGAN KOTISIVUT

HVS voitti kaikki neljä otteluaan Grani Tennistä vastaan.  Kaksinpelissä Aleksi Tuukkanen voitti Verneri Tuomen suoraan kahdessa erässä 6–1, 6–0, Leevi Säätelä voitti Oskar Antinheimon 7–6, 6–2 sekä Otto Virtanen Juho Paukun luvuin 7–6, 6–2. Nelinpelissä parivaljakko Otto Virtanen ja Aleksi Tuukkanen ottivat voiton Oskar Antinheimosta ja Mika Julinista luvuin 6–4, 6–1.

– Joukkueen kokoamisessa oli vaikeuksia, joten siihen nähden kuusi pistettä on erittäin hyvä saalis. Tästä on hyvä jatkaa pudotuspelipaikan metsästystä, kommentoi kapteeni Saku Siivonen.

Tampereella kohtasivat TaTS ja Smash viime kauden finaalin uusinnassa. Kotijoukkue vei kaikki neljä ottelua, kun kaksinpelissä Tero Vilen nappasi voiton Rasmus Lindströmistä erin 7–6, 6–4, Lauri Kiiski voitti Hermanni Tiaisen 6–3, 7–6 ja Kenneth Raisma voitti virolaispelaajien kohtaamisessa Vladimir Ivanovin luvuin 6–3, 6–3. Nelinpelin puolella nähtiin tiukkaa huipputennistä kolmen erän voimin luvuin 6–7, 7–6 ja 10–8.

Smash-Kotka isännöi Espoon Tennisseuraa. Kotijoukkueen Oskari Eerola kukisti Oliver Saarisen suoraan kahdessa erässä luvuin 6–2, 6–4 ja toisessa ottelussa Lucas Renard nappasi voiton ETS:lle kukistaen Ville-Petteri Ahdin kolmen erän tiukan taistelun päätteeksi luvuin 4-6, 6-4, 10-7.  Päivän viimeisessä kaksinpeliottelussa Smash-Kotkan Vesa Ahti voitti Jesper Saarnin 6–2, 6–4. Nelinpelin puolella voittoon ylsivät kotkalaisten veljespari Ville-Petteri ja Vesa. Ratkaisua saatiin odottaa aina tasaiseen kolmanteen erään, missä joukkueet tekivät tasatahtia pisteitä, kunnes lopulta Ahdin veljekset selvittivät ottelupallon ja voittivat luvuin 2–6, 6–4, 14–12.

Turussa Jarkko Nieminen Areenalla aloitti kautensa TVS, kun vastassa oli eilen voitokkaasti liigakauden avannut sarjanousija Oulun Verkkopalloseura. Turkulaiset hallitsivat pelitapahtumia kotikentällään Iiro Vasan ja Santtu Leskisen johdolla. Vasa ja Leskinen hoitivat kaksinpelinsä sekä yhdessä nelinpelin, mikä toi 3-1 voiton.

TEHO Sport Tennisliiga 17.10.2021

Smash Kotka – ETS 3-1
TaTS – Smash 4–0
GT – HVS 0-4
TVS – OVS 3-1

Ottelut jatkuvat 14.11. ottelupareilla ETS – OVS, HVS – TaTS, Smash – HLK, GT – TVS.

Seuraava uutinen: OmaKamun tennistapahtuma Smash… →