TEHO Sport Tennisliiga jatkuu – luvassa kärkitaistoja

5.11.2020  |  15:03  |  Ennakot

TEHO Sport Tennisliiga jatkuu viikonloppuna ja luvassa on yhteensä kymmenen ottelua.

Lauantaina pelataan kaksi ottelua

Lauantaina pelataan miesten sarjassa kaksi ottelua. Kauniaisissa Grani Tennis isännöi avausviikonlopun jäljiltä toisena sarjassa olevaa Tampereen Tennisseuraa. Molemmat joukkueet avasivat kauden vahvasti, joten luvassa on korkealaatuinen ja tiukka ottelupari. Grani Tennis pelasi viime viikonloppuna Jurgen Zopp, Juho Paukku ja Mikael Martikainen kolmikolla, joten nähtäväksi jää jatkaako sama voittava kokoonpano myös lauantaina. TaTS puolestaa peluutti yhteensä kuutta peluria avauskierroksella, joten laajuutta joukkueessa löytyy.

Lauantain toisessa ottelussa Valkeakosken Tennis kohtaa TVS-Tenniksen. Kotijoukkue VT:n pistetili on vielä avaamatta tämän kauden osalta, kun taas TVS keräsi avausviikonloppuna neljä pistettä. Nuori TVS:n joukkue lähteekin ennakkosuosikkina ottelupariin.

Iiro Vasa, TVS

Sunnuntaina luvassa paikailliskamppailuja sekä huippukohtaamisia

Sunnuntaina on kiireinen päivä, kun luvassa on yhteensä kahdeksan kohtaamista. Myllypurossa nähdään kärkijoukkueiden kohtaamiset, kun sekä naisten että miesten Smashin ja HVS-Tenniksen joukkueet pelaavat vastakkain. Kaikki neljä joukkuetta ovat sarjan kärkikahinoissa; HVS:n naisten joukkue ja Smashin miesten joukkue johtaa tällä hetkellä Tennisliigaa. Huippunimillä varustetuiden joukkueiden välillä on varmasti luvassa tiukkoja vääntöjä.

Lisäksi miesten sarjassa nähdään mielenkiintoinen kohtaaminen, kun viime kauden runkosarjan voittaja Helsingin Lawn-Tennis Klubi matkustaa Tampereelle. Ottelu on TaTSin viikonlopun toinen, joten tamperelaisilla on täysi työ edessä. HLK on kerännyt kolme pistettä tähän mennessä, joten nälkää joukkueella varmasti riittää. Sunnuntaina miehet pelaavat lisäksi Turussa ja Kauniaisissa. TVS:n vieraaksi matkustaa sarjanousija ETS ja Graniin saapuu Smash-Kotkan joukkue. Viime kaudella neljänneksi sijoittunut Smash-Kotka pyrkii avaamaan pistetilin sarjassa ja kohentamaan sijoitusta viimeiseltä sijalta.

Ella Haavisto, Smash

Naisten puolella pelataan sunnuntaina täysi neljän otteluparin kierros. Smash – HVS kohtaamisen lisäksi pääkaupunkiseudulla pelataan kaksi muutakin ottelua. Kauniaisissa GT:n naisten joukkue kohtaa Oulun Verkkopalloseuran samaan aikaan, kun miehet pelaavat Smash-Kotkaa vastaan. GT:llä oli hankala alku viime viikonloppuna, kun joukkueelle asettui vastaan kaksi sarjan kärkijoukkuetta Smash ja HVS. Tulevana viikonloppuna Kauniaisissa taistellaan varmasti kynsin ja hampain voitoista sekä avauspisteistä kotiyleisön edessä.

Kolmas naisten ottelu pääkaupunkiseudulla pelataan sarjanousijan EVS:n ja Smash-Kotkan välillä. Smash-Kotka lähtee tulevaan kamppailuun ennakkosuosikkina kokoonpanoon nimetyn Oona Orpanan johdolla. Täyden kierroksen täydentää TaTSin ja ÅLK:n ottelu. Molemmilla joukkueilla on vahvat kokoonpanot ja luvassa on tiukkoja vääntöjä. Pisteet ovat varmasti Tampereella tiukassa.

Ruutu urheilu mukana otteluissa

Ruutu urheilu näyttää tuttuun tapaan TEHO Sport Tennisliigan otteluita. Viikonloppuna nähdään kaksi otteluparia Tampereelta. Naisten TaTS – ÅLK ottelu aloittaa lähetyksen, jonka jälkeen pelataan miesten ottelupari TaTS – HLK. Ruudun tennis tarjonnan löydät täältä.

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 45/2020 – →