TEHO Sport Tennisliiga jatkuu HVS-Tenniksen ja Grani Tenniksen kohtaamisella

18.10.2018  |  10:45  |  Ennakot

TEHO Sport Tennisliiga jatkuu torstai-iltana Talin Tenniskeskuksella Helsingissä, kun HVS-Tennis ja Grani Tennis kohtaavat klo 16:30 alkaen – kentillä nähdään sekä naisten että miesten ottelut. Eilisessä miesten sarja-avauksessa HVS otti 4-0 voiton Sata-Tenniksestä viihdyttävien vaiheiden jälkeen – lue lisää ja katso kuvia täältä.

Suomen ammattipelaajat vauhdissa kaksinpeleissä: Eklund, Orpana, Niklas-Salminen ja Virtanen

Joukkueiden kaksinpelien kokoonpanot julkaistiin eilen ja tarjolla on jälleen kova kattaus: ykkös- ja kakkospelaajina ovat miehissä Patrik Niklas-Salminen (ATP-424), Otto Virtanen (ATP-870), Andriej Kapas (ATP-1117) ja Verneri Tuomi sekä naisissa Mia Eklund (WTA-608), Oona Orpana (WTA-723), Lotta Heiskanen ja Ella Tuomela.

Miehet: HVS-Tennis – Grani Tennis
Patrik Niklas-Salminen – Andriej Kapas
Otto Virtanen – Verneri Tuomi
Sami Huurinainen – Mikael Martikainen

Naiset: HVS-Tennis – Grani Tennis
Mia Eklund – Lotta Heiskanen
Oona Orpana – Ella Tuomela

Nelinpelien kokoonpanoja ei ole vielä julkaistu, mutta varmaa on että miehissä kentällä nähdään HVS:n Henri Kontinen (nelinpelin ATP-15) ja John Peers (nelinpelin ATP-14) sekä Grani Tenniksen Jean-Julien Rojer (nelinpelin ATP-21). Ennakkotietojen mukaan Rojerin parina olisi GT:n ykköspelaaja Kapas. Nelinpelien kokoonpanot ilmoitetaan kaksinpelien jälkeen.

Seuraa ainakin näitä:
1) Nelinpelien vauhdikkuus ja taito – pelaajien räjähtävyys sekä voimantuottamisen kyky nopeasti on itse koettava paikan päällä. Miesten ottelussa vastakkain Henri Kontinen/John Peers ja Jean-Julien Rojer/Andriej Kapas.
2) Eklund ja Orpana: Suomen naistenniksen kärkinimet, HVS:n riveissä on myös tämän hetkinen Suomen ykkönen Anastasia Kulikova, joka on tällä kertaa reservissä kaksinpelien osalta. Eklund nähdään Tennisliigassa ensimmäistä kertaa ja Orpana astelee kentille Suomessa ensimmäistä kertaa sitten ensimmäisten ammattilaisturnausvoittojensa. Pystyvätkö Heiskanen ja Tuomela haastamaan Eklundin ja Orpanan?
3) Niklas-Salminen vs. Kapas: miesten ykköspelaajien kohtaamisessa vauhtia ja voimaa riittää. Kakkostenkin ottelussa riittää tulivoimaa, kun Virtanen kohtaa Tuomen.

TENNISLIIGAN KOTISIVUT

Tapahtumaan on vielä myynnissä lippuja ovelta ostettuna tai etukäteen täällä.

HVS:n naiset valmiina kauden avaukseen. Kuvassa ylärivillä vasemmalta Laura Hietaranta, Emma Laine, Peppi Ramstedt ja alarivissä vasemmalta Mia Eklund, Oona Orpana ja Anastasia Kulikova.

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Tennisliiga:… →