TEHO Sport Tennisliiga: HVS-Tennis – Sata-Tennis kokoonpanot julkaistu

16.10.2018  |  16:33  |  Ennakot

Suomen korkeimman sarjatason, TEHO Sport Tennisliiga, kausi alkaa huomenna ja ylihuomenna Talin Tenniskeskuksella Helsingissä. Keskiviikkona kohtaavat HVS-Tennis ja Sata-Tennis sekä torstaina HVS-Tennis ja Grani Tennis. Tapahtumaa tähdittävät maailman nelinpelihuiput Henri Kontinen, John Peers, Jean-Julien Rojer ja Horia Tecau sekä suomalaishuipuista ovat mukana Harri Heliövaara, Patrik Niklas-Salminen, Otto Virtanen, Oona Orpana ja Emma Laine.

Molempina päivinä ottelut alkavat klo 16:30 kaksinpeleillä ja päättyvät klo 18:30 alkaviin nelinpeleihin. Lipunmyynti tapahtumaan täältä.

HVS – Sata -otteluparin kokoonpanot julkaistu

Ensimmäisenä pelipäivänä kohtaavat isäntäseura HVS ja laajasalolainen Sata. Joukkueiden kokoonpanot on nyt julkaistu – avausotteluissa riittää jo heti jännitettävää.

1. pelaajat: Patrik Niklas-Salminen, HVS – Harri Heliövaara, Sata
2. pelaajat: Otto Virtanen, HVS – Max Wennäkoski, Sata
3. pelaajat: Sami Huurinainen, HVS – Roope Kailaheimo, Sata
Nelinpeli: Henri Kontinen/John Peers, HVS – Horia Tecau/Harri Heliövaara, Sata

Kaksinpeleissä kentille astelevat Suomen kärkipelaajista Harri Heliövaara (kaksinpelin ATP-317), Patrik Niklas-Salminen (kaksinpelin ATP-424) ja Otto Virtanen (kaksinpelin ATP-870). Heliövaara ja Niklas-Salminen kohtaavat ykkösten kaksinpelissä.

– Hyvillä fiiliksillä, varmasti hyvä ottelu tulossa. Molemmat tietävät mitä kannattaa tehdä, joten tulee varmasti tasaisia ja mielenkiintoisia pisteitä, kommentoi Heliövaara.

Nelinpelissä nähdään maailmanluokan otteita, kun Tecau (nelinpelin ATP-31) ja Heliövaara (nelinpelin ATP-173) haastavat Kontisen (nelinpelin ATP-15) ja Peersin (nelinpelin ATP-14).

– On mukavaa olla taas pelaamassa Suomessa. Odotamme Johnin kanssa innolla tulevia otteluita, kommentoi Kontinen.

– Olemme hyviä kavereita Henrin ja Johnin kanssa – oli mukavaa, kun Henri kutsui meidät tänne pelaamaan. Odotamme kovasti tätä tapahtumaa ja päästä pelaamaan uusien parien kanssa sekä haastaa Henri ja John. Kovia otteluita luvassa, jatkoivat Tecau ja Rojer.

Kontinen ja Peers ilmoittivat myös, että he jatkavat yhdessä ensi kaudella.

– Aasiassa puhuttiin asiasta ja tultiin siihen tulokseen, että jatketaan yhdessä. Meillä toimii peli yhdessä, niin oli luonnollista jatkaa, kertoi Kontinen

TEHO SPORT TENNISLIIGAN KOTISIVUT

Torstaisessa ottelussa kohtaavat siis HVS ja Grani Tennis (GT). Joukkueiden kokoonpanot julkaistaan keskiviikkona klo 15:00.

Tiistaina maailmantähdet palloilivat Laajasalossa

Tennisliigan ennakkotapahtuma järjestettiin Sata:n toimesta Laajasalon Tennishallilla tiistaiaamupäivänä. Maailman nelinpelitähdet Henri Kontinen, John Peers, Jean-Julien Rojer ja Horia Tecau sekä Sata:n joukkue Harri Heliövaaran johdolla olivat pelaamassa lasten ja aikuisten kanssa.

Aamupäivän aikana pelattiin minitennistä ja myös koko kentän otteluita. Tapahtumassa oli mukana noin 200 henkeä.

– Kiitokset mukavasta päivästä. On ollut mukavaa pelata tänään kanssanne ja nähdä monia iloisia henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita tenniksestä. Toivottavasti mahdollisimman moni nähdään myös huomenna ja ylihuomenna Talin Tenniskeskuksella, kiitteli Tecau tapahtuman lopuksi yleisöä.

KATSO KUVAGALLERIA

Huomenna aamulla klo 9:00-11:30 on Jean-Julien Rojer nähtävillä Freedom Fund Areenalla Espoossa, kun Grani Tennis järjestää vastaavanlaisen tapahtuman kuin Laajasalossa.

Jaa:

Seuraava uutinen: HVS voitti TEHO… →