TEHO Sport Tennisliiga: Heliövaara ja Glasspool johdattivat Satan täyteen pistepottiin

4.12.2021  |  19:51  |  Raportit

Sata-Tennis marssi tähtipelaajiensa johdolla vakuuttavaan 4-0 voittoon kotikentällään.

KUVAGALLERIA
TEHO SPORT TENNISLIIGAN KOTISIVUT

Smash-Kotkan veljestrio Ville-Petteri, Vesa ja Valtteri Ahti haastoivat laajasalolaisia ennakkoluulottomasti, mutta ATP-turnausvoittajien Harri Heliövaaran ja Lloyd Glasspoolin johdolla otti Sata täyden pistepotin. Ykköspelaajien kohtaamisessa Glasspool voitti V-P. Ahdin 6-2, 6-4 ja kakkosten kohtaamisessa Heliövaara tyylitteli voiton Ve. Ahdista 6-3, 6-2.Kolmosten ottelussa Va. Ahdilla oli avauserässä eräpalloja, mutta sitkeästi taistellut Juuso Ojanen käänsi erän ja ottelun itselleen 7-5, 6-1.

Nelinpelissä Heliövaara/Glasspool näyttivät osaamistaan, joka toi tänä vuonna parille ammattilaiskiertueella yhden ATP- ja kolme ATP Challenger -turnausvoittoa. Suomalais-brittiläispari kruunasi Sata:n illan 6-2, 6-2 voitolla parista V-P. Ahti/Ve. Ahti.

– On ollut hienot päivät Suomessa. Harri on näyttänyt minulle paikkoja ja kerkesimme syömään myös perinteisiä suomalaisruokia. Pelit olivat myös hyvät ja Laajasalossa oli hyvä tunnelma sekä mukavasti yleisöä, kommentoi Glasspool.

Sata juhlisti ottelussa seuran 40-vuotista taivalta.

– Pitkä haaveemme oli, että seuran täyttäessä pyöreitä saisimme isomman profiilin tapahtuman aikaiseksi. Aika siistiä, että sain hyvän ystävän ammattilaiskiertueelta tänne Laajasalon yleisön eteen. Oli todella hieno tapahtuma tänään – kiitos kaikille, sanoi Heliövaara.

Ottelut jatkuvat Laajasalossa sunnuntaina klo 12.00, kun sarjan toisena oleva turkulainen TVS-Tennis tulee haastamaan kotijoukkuetta. Pelaavat kaksinpelaajat julkaistaan pelipäivän aamuna klo 9.00.

Jaa:

Seuraava uutinen: Kulikova hävisi loppuottelun… →