Kulikova hävisi loppuottelun – ”Hänen vasenkätisyytensä tuotti minulle haasteita”

5.12.2021  |  12:18  |  Raportit

Anastasia Kulikova kärsi finaalitappion $25,000 ITF-turnauksessa Tsekissä.

W25 ITF WORLD TENNIS TOUR | TSEKKI

Kulikova (WTA-298) tavoitteli uransa ensimmäistä turnausvoittoa tällä tasolla – palkintokaapista löytyy seitsemän mestaruutta $15,000 ITF-kilpailuista. Finaalissa verkon toiselle puolelle asettui niin ikään vasenkätinen Iso-Britannian Sarah Beth Grey (WTA-406).

Kulikova kertoi odottavansa tiukkaa ja haastavaakin ottelua kahden taitavan vasenkätisen kohtaamisesta. Pelialustan nopeuden johdosta syötön rooli oli korostunut, kuten myös palautuspelin.

Grey hallitsi tällä kertaa olosuhteet ja pelin paremmin ja kuittasi ensimmäisen kaksinpelin ammattilaisturnausvoittonsa erin 6-2, 6-2. Grey ei hävinnnyt turnauksessa erääkään.

– En ollut tänään henkisesti läsnä, olin väsynyt. Lisäksi syöttöni ei toiminut niin hyvin kuin aiemmin viikolla. Hänen vasenkätisyytensä tuotti minulle haasteita. En pelannut parastani, mutta hän pelasi hyvin – syötti järkevästi ja oli aggressiivinen. Kokonaisuutena kuitenkin hyvä viikko, sanoi Kulikova.

Kulikovalla on edessään vielä yksi koitos tänä vuonna. Hän päättää kauden uran ensimmäiseen WTA-turnaukseen, kun hän on jo varmuudella 20.12. alkavan Soulin kisan karsinnoissa.

Seuraava uutinen: Suomi kohtaa Belgian… →