TEHO Sport Tennisliiga: Grani Tennis miesten välieriin voitolla TVS-Tenniksestä

9.2.2019  |  15:10  |  Raportit, Seurat

Päivän ensimmäisessä miesten puolivälierässä kohtasivat TVS-Tennis ja Grani Tennis. Vieralijajoukkue GT oli vahvalla pelipäällä ja varmisti paikkansa sunnuntain välieriin puhtaalla 3-0 voitolla.

Runkosarjan nelonen TVS lähti otteluihin kotimaisella miehistöllä Juho Paukku, Mikael Anttinen ja Pekka Rinne. Verkkojen toisille puolille astelivat GT:n puolalainen Andriej Kapas, Verneri Tuomi (artikkelikuvassa) ja Mikael Martikainen. Ykkösten ottelussa Kapas oli runkosarjan parasta kaksinpelaajaa Paukkua etevämpi erin 6-4, 6-3. Kakkosten ottelussa Tuomi esitti kauden parasta peliään ja voitti Anttisen 6-1, 6-3. Välieräpaikan varmisti kolmosten ottelussa Martikainen voittamalla tiukasti kolmessa erässä Rinteen 6-1, 4-6, 10-7.

– Erinomainen fiilis! Kauden paras peli Tuomelta ja onneksi meidän kolmospelaaja ei osaa jännittää. Myös ykkösten ottelussa Kapas oli tasaisen vahva, kommentoi kapteeni Gabor Lovro.

Andriej Kapas

GT:n nousu välieriin ja mitalipelehin on ollut komea. Alkukauden viisi ensimmäistä ottelua toivat vain viisi pistettä, mutta runkosarjan loppu nosti joukkueen putoamisuhasta puolivälieriin ja nyt peräti välieriin.

– Jos joku olisi sanonut meille alkukauden jälkeen, että pelaamme välierissä, niin olisimme nauraneet heidät pihalle. Tärkeät pelaajamme astuivat esiin oikealla hetkellä. Olemme valmiit huomiseen välierään ja nyt asetamme luonnollisesti uudeksi tavoitteeksemme loppuottelupaikan, päätti Lovro.

GT kohtaa välierissä joko HVS-Tenniksen tai Smash-Kotkan.Vastustaja selviää illan toisen puolivälierän jälkeen. Siinä kohtaavat HLK ja Smash.

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Tennisliiga:… →