TEHO Sport Tennisliiga Cup: Seurajoukkueiden Suomen mestaruuksista pelataan Hyvinkäällä ja Lahdessa 7.-9.7.

4.7.2023  |  07:00  |  Ennakot

Tulevana viikonloppuna on seurajoukkueiden SM-turnauksen, TEHO Sport Tennisliiga Cup, vuoro. Miehet pelaavat Hyvinkäällä ja naiset Lahdessa. Viime kesänä Suomen mestaruuksia tuulettivat miehissä Smash-Kotka ja naisissa Smash. Lue lisää viime vuoden tapahtumista täältä.

Viime viikolla kilpailtiin henkilökohtaisista SM-mitaleista Vierumäellä; kaksinpelien Suomen mestareiksi pelasivat Ella Haavisto (Smash) ja Patrick Kaukovalta (HVS) sekä nelinpeleissä Hermanni Tiainen/Jussi Tiainen (Smash) ja Haavisto/Stella Remander (HVS) ja sekanelinpelissä Mimi Khreliats (HTK)/Jonas Hallbäck (GT).

Jokaisessa sarjaottelussa pelataan kolme kaksinpeliä ja tarvittaessa kaksi nelinpeliä. Perjantaina pelataan 1. kierros, lauantaina välierät ja putoamiskaavion 1. kierros sekä sunnuntaina mitalipelit ja putoamiskarsinta.

Ennakkotietojen mukaan joukkueet ovat saaneet kovat kokoonpanot kasaan niin naisissa kuin miehissä. Otteluita ovat tulossa tähdittämään Vierumäen SM-mitalisteista tuplamestari Haavisto ja tämän nelinpelipari Remander sekä pronssimitalistit Venla Ahti (Smash-Kotka) ja Emelie Gabran (ÅLK). Miesten puolella nähtäneen SM-hopeamitalisti Vesa Ahti (Smash-Kotka) sekä pronssimitalistit Peetu Pohjola (TaTS) ja Santtu Leskinen (Ducks).

JOUKKUEET
Naiset
ÅLK, Smash, HVS, LVS, OVS, Smash-Kotka, LTK, TaTS

Miehet
TTS, HVS, OVS, Break Point, TaTS, Smash-Kotka, Smash, Ducks

PÄIVIEN ALOITUSAJAT
Naiset: perjantai klo 11.00, lauantai klo 10.00 ja sunnuntai klo 10.00
Miehet: perjantai klo 13.00, lauantai klo 10.00 ja sunnuntai klo 10.00

Kaaviot arvotaan pelipaikoilla kapteenien kokouksessa perjantaina. Sijoitukset määräytyvät kolmen parhaan paikalla olevan pelaajan/joukkue tasoluettelon yhteenlaskettujen sijalukujen perusteella. Lahdessa kapteenien kokous järjestetään perjantaina 7.7. klo 10.30 ja Hyvinkäällä perjantaina 7.7. klo 12.00.

SEURANTA: TEHO SPORT TENNISLIIGA CUP

Samaan aikaan heinäkuun alussa ovat myös I-divisioonat käynnissä.

Naisten I-divisioona: Nurmijärvi (NurTS)
Miesten I-divisioona A-lohko: Lahti (LVS)
Miesten I-divisioona B-lohko: Hanko (HTK)

SEURANTA: I-DIVISIOONA

Jaa:

Seuraava uutinen: Peetu Pohjolalle karsinnan… →