Ruusuvuori hävisi Wawrinkalle Wimbledonissa

3.7.2023  |  22:43  |  Raportit

Kuva: AELTC/Joel Marklund

Emil Ruusuvuori hävisi Stan Wawrinkalle 5-7, 5-7, 4-6 ensimmäisellä kierroksella Wimbledonissa.

Ruusuvuori (ATP-47) ja Wawrinka (ATP-88) kohtasivat nyt toista kertaa; vuosi sitten oli suomalaispelaaja vahvempi, mutta tällä kertaa oli kolminkertaisen grand slam -turnausvoittajan (Australian avoimet 2014, Ranskan avoimet 2015 ja US Open 2016) vuoro.

Numeroiden ja ratkaisuhetkien valossa ottelun avauserät olivat identtiset. Wawrinka mursi Ruusuvuoren syötön 5-5 tilanteissa ja syötti perään erät kotiin. Ottelun hallinnan näkökulmasta molemmilla pelaajilla oli paljon mahdollisuuksia ensimmäisessä erässä, mutta toisessa erässä Ruusuvuori oli niskan päällä päästen murtopaikkoihin niissä kuitenkaan onnistumatta ja se olikin sveitsiläispelaaja, joka otti murron ensi yrittämällään.

Loistavasti tempoa läpi ottelun vaihdellut ja hyvin syöttänyt Wawrinka aloitti kolmannen erän myös vahvasti murtamalla heti kärkeen. Ruusuvuori ei myynyt nahkaansa kuitenkaan halvalla, vaan otti murron takaisin erän neljännessä pelissä. Wawrinka jatkoi sekoittavaa peliään ja onnistui jälleen murtamaan suomalaisen voimatenniksen erän seitsemännessä pelissä, minkä turvin lopulta eteni voittoon erin 7-5, 7-5, 6-4.

WIMBLEDON

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Tennisliiga… →