TEHO Sport Tennisliiga 2019-2020 näkyy Ruutu-palvelussa – kausi alkaa 12.10.

27.9.2019  |  18:05  |  Artikkeli, Ennakot

TEHO Sport Tennisliigan kausi 2019-2020 näkyy Nelonen Median Ruutu-palvelussa. Tennisliitto ja Nelonen Media ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka puitteissa Tennisliiga ja TEHO Sport Finnish Tour näkyvät Ruudussa.

Tennisliigassa Suomen parhaat joukkueet kohtaavat toisensa. Korkeatasoisessa ja kansainvälisessä Tennisliigassa Suomen ammattilaispelaajat, kansalliset kärkipelaajat sekä ulkomaiset ammattilaispelaajat tavoittelevat joukkueillensa mestaruuksia. Kokoonpanoihin ovat nimettyinä muun muassa Emil Ruusuvuori (HVS), Oona Orpana (Smash-Kotka), Patrik Niklas-Salminen (HVS), Anastasia Kulikova (HVS), Liisa Vehviläinen (ÅLK), Harri Heliövaara (Sata) ja Jarkko Nieminen (TVS).

Tennisliigan kausi alkaa 12.-13.10. naisten ja miesten avauskierroksilla. Tulevana kautena tenniksen seuraajat pääsevät katsomaan jokaiselta peliviikonlopulta monikameratuotantoja sekä yhdellä kameralla tuotettuja lähetyksiä. Luvassa on ennennäkemätön Tennisliiga-kausi etäseuraajille. Tarkempi lähetysaikataulu julkaistaan myöhemmin.

– Olemme todella innoissamme tästä mahdollisuudesta. Olemme panostaneet livestreamaukseen ja on hienoa ottaa seuraava askel Ruudun kanssa. Ruudussa on paljon kotimaista palloilua ja nyt tennis pääsee mukaan tähän vahvaan lajikirjoon, kertoi Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.

– On hienoa aloittaa yhteistyö Tennisliiton kanssa ja päästä näyttämään Tennisliigaa ja Finnish Touria suorina lähetyksinä. Tennis on valtavan suosittu laji ja sopii upeasti meidän palloilun kokonaisuuteen, kommentoi Nelonen Median urheilun vastaava tuottaja Markus Wennäkoski.

Tennisliigan joukkue- ja kausiennakot lähtevät liikkeelle lokakuun alussa.

TEHO SPORT TENNISLIIGAN KOTISIVUT
RUUDUN TENNISSIVUSTO

Tennisliiga on Ruudun maksullista sisältöä, eli nähtävillä Ruutu+ -tilauksella. Tilauksella pääsee käsiksi Ruudun koko maksulliseen sisältöön yksittäisiä erikoistapahtumia ja lisäpaketteja lukuunottamatta. Yksi tilaus tuo siis katseltavaa koko perheelle: urheiluvalikoiman lisäksi suurimmat viihteet ennakkoon, paljon leffoja sekä dokumentteja ja valtavasti lastenohjelmia.

Jaa:

Seuraava uutinen: Haavisto ja Rikkonen… →