TEHO Sport Finnish Tour saa uuden osakilpailuvoittajan: Sarpola vai Rikkonen?

25.8.2019  |  18:35  |  Raportit

Roni Rikkonen (TaTS) tai Masi Sarpola (JTS) nappaa uransa ensimmäisen TEHO Sport Finnish Tour -turnausvoiton maanantaina Hämeenlinnassa

Hämeenlinnassa pelataan miesten vuoden 6. TEHO Sport Finnish Tour -osakilpailua. Turnauksen loppuottelussa maaanantaina klo 17:00 alkaen kohtaavat yllättäjät 20-vuotias Masi Sarpola (JTS) ja 18-vuotias Roni Rikkonen (TaTS). Loppuottelun voit seurata livestreamin välityksellä Ruutu Urheilun kautta.

Kolmanneksi sijoitettu Sarpola raivasi tiensä loppuotteluun voitettuaan sunnuntaina puolivälierässä seitsemänneksi sijoitetun Sami Huurinaisen (HVS) 5-7, 6-2, 6-4 ja välierässä ykköseksi sijoitetun Lauri Kiiskin (TaTS) 6-0, 6-2. Kiiski oli urakoinut puolivälierässä yli kolme ja puolituntia kahdeksanneksi sijoitettua Leevi Säätelää (Smash-Kotka).

– Peli on kulkenut ihan hyvin. Syöttöni on vähän reistaillut, mutta parempaan suuntaan sekin menee koko ajan. Fiilikset finaalista on kivat ja on mukava lopettaa kesäkausi onnistumiseen, kommentoi Sarpola.

Kuudenneksi sijoitettu Rikkonen puolestaan voitti puolivälierässä neljänneksi sijoitetun Verneri Tuomen (HyTS) 6-4, 4-6, 6-3 ja välierässä toiseksi sijoitetun Ville-Petteri Ahdin (Smash-Kotka) 7-6, 6-1.

– Pelasin aika varmasti ja sain käännettyä ensimmäisen erän itselleni Vilpen eräpalloista huolimatta. Hyvät fiilikset ensimmäisestä Finnish Tourin finaalipaikastani, lähden hyvillä mielin kohti loppuottelua, kertoi Rikkonen.

TULOKSET | LIVESTREAM

Sarpola eikä Rikkonenkaan ole aikaisemmin voittanut TEHO Sport Finnish Tour -osakilpailua. Rikkoselle kyseessä on ensimmäinen finaalipaikka ja Sarpolalle toinen. Viime vuonna Sarpola oli toinen Helsingin Myllypurossa käydyssä turnauksessa.

Puolivälierin tulokset

[1] Lauri Kiiski, TaTS – [8] Leevi Säätelä, Smash-Kotka 4-6, 7-6, 6-5 rtd
[2] Ville-Petteri Ahti, Smash-Kotka – [5] Juho Paukku, Break Point 6-2, 7-6
[3] Masi Sarpola, JTS – [7] Sami Huurinainen, HVS 5-7, 6-2, 6-4
[6] Roni Rikkonen, TaTS – [4] Verneri Tuomi, HyTS 6-4, 4-6, 6-3

Välierien tulokset

[3] Masi Sarpola, JTS – [1] Lauri Kiiski, TaTS 6-0, 6-2
[6] Roni Rikkonen, TaTS – [2] Ville-Petteri Ahti, Smash-Kotka 7-6, 6-1

Jaa:

Seuraava uutinen: Sarjatenniksen runkosarjat päätökseen… →