TEHO Finnish Tour näkyy jatkossa Tennisliiton YouTube-kanavan välityksellä

3.3.2024  |  10:29  |  Ennakot

Kauden ensimmäinen TEHO Finnish Tour -osakilpailu pelataan Jyväskylässä 8.-10.3. Tutustu kiertueeseen tarkemmin täältä.

Jyväskylän turnauksen kaaviot ja tarkempi otteluohjelma julkaistaan tulevana keskiviikkona. Kisan kärkisijoitettuja pelaajia ovat Suomen listalla TOP10 olevat Ella Haavisto (Smash), Emelie Gabran (ÅLK) ja Emma Kuusisto (JTS) sekä Lauri Kiiski (TaTS), Leevi Säätelä (HVS) ja Peetu Pohjola (TaTS).

TEHO FINNISH TOUR, JYVÄSKYLÄ 8.-10.3.

Kansallinen huipputennis siirtyy nähtäville Tennisliiton YouTube-kanavalle

Kansallinen huipputennis on näkynyt viimeisimmät vuodet Ruutu Urheilun välityksellä. Tenniksen seuraaminen otti moninkertaisia askeleita eteenpäin Ruutu Urheilun kanssa tehdyn yhteistyön johdosta, kuitenkin nyt on uuden aika. TEHO Finnish Tour ja TEHO Tennisliiga (tarkentuu) tuodaan nähtäville Tennisliiton YouTube-kanavalle.

”Suuri kiitos Ruudun porukalle vuodesta 2019 alkaneen yhteistyön johdosta; saimme luotua uudenlaista ja huomattavasti korkeampaa kysyntää tennislähetyksille. Ennen Ruutu-yhteistyötä kansallisia tennislähetyksiä katsoi muutamat kymmenet katsojat, mutta yhteistyön myötä noustiin Finnish Tourilla ratkaisupäivien osalta parhaimmillaan yli tuhanteen katsojaan. Lajimme näkökulmasta olemme nyt kiinnostavampia ja tunnetumpia sekä yhä useampi katsoo sekä kuluttaa tennistä”, taustoitti Tennisliiton viestintä- ja markkinointipäällikkö Jarno Tiusanen.

YouTube-kanavalle siirtyminen liittyy Tiusasen mukaan vahvasti nykymarkkinatilanteeseen.

”Tennis kiinnostaa mahdollisesti enemmän kuin koskaan huipputenniksen osalta, mikä on erityisesti havaittavissa ammattilaistenniksen ja Davis Cupin osalta niin oman sisällöntuotantomme, mediaosumien kuin katsojamäärien puolella. Kansallisen tenniksen osalta olemme myös tehneet jatkuvaa vahvaa sisällöntuotantoa ja nyt haemme entistä vahvempaa kasvua kiinnostavuuden ja tunnettuuden näkökulmasta tuomalla lähetykset maksuttomalle puolelle tässä hetkessä.”

Finnish Tourilta lähetetään selostettuina monikameratuotantoina ratkaisupäivän tapahtumat; normaaleissa osakilpailuissa ratkaisupäivä ja SM-kilpailuissa kaksi viimeistä pelipäivää. Jyväskylän avausosakilpailua voit seurata Tennisliiton YouTube-kanavalta sunnuntaina 10.3. Alustavasti ohjelmassa on kaksinpelin välierä klo 9.00, naisten loppuottelu klo 12.00 ja miesten klo 14.00.

Seurojen kanssa käytyjen keskusteluiden pohjalta nostaa Tiusanen vielä yhden asian esille.

”Seurat ja kisajärjestäjät, jotka ovat panostaneet tapahtumiinsa ja viestintäänsä, kertovat myös yleisön löytävän paremmin paikalle. Tässä meillä on varmasti vielä paljon voitettavaa lajiyhteisönä. Toivottavasti pystymme yhteistyössä tavoittamaan ihmisiä myös enenevissä määrin kisapaikalle seuraamaan kansallista huipputennistä.”

Jaa:

Seuraava uutinen: Helgo on Helsinki… →