TaTS voitti naisten Viking Line SM-liigacupin

3.9.2007  |  09:00

Hopeaa HLK:lle, pronssia Smashille

Tampereen Tennisseuran joukkue Jennifer Holmberg ja Johanna Hyöty yllätti naisten Viking Line SM-liigacupin ykkössijoitetun ja ennakkosuosikin, Smashin välierissä ja eteni loppuotteluun, jossa se erääkään menettämättä voitti HLK:n.
Välierissä TaTS:n ja Smashin ratkaisu tuli nelinpelissä, kun tamperelaispari Holmberg/Hyöty voitti ammattilaispelurit Piia Suomalaisen ja Katariina Tuohimaan kolmessa erässä.
Toisessa välierässä HLK:n aikuisista naisista, Michaela Björnströmistä, Taru Caloniuksesta ja Laura Juvosesta, koostunut joukkue voitti Sata-Tenniksen junioreista Maria Fagerström ja Stina Kailaheimo koostuneen joukkueen  2-1.
TaTS-HLK –finaalissa ykkösten ottelussa kohtasivat serkukset Jennifer Holmberg ja Michaela Björnström. Jenni voitti ottelun 6-1, 6-1. Toisessa kaksinpelissä kesän aikana kovasti eteenpäin mennyt Johanna Hyöty voitti Taru Caloniuksen 6-2, 6-2.
Pronssiottelussa Smashilta pelasivat Katsu Tuohimaa ja Katja Verho, jotka varmistivat mitalit 2-0 voitolla Sata-Tenniksestä.
Ensimmäisellä kierroksella TaTS:lle hävinnyt HVS oli saanut riveihinsä Emma Laineen, kun pelattiin sijoista 5-6. Laine voitti HyTS:n Hanna Jahkosen ja Suvikukka Forsius Else Virtasen. HyTS sai ottelussa vain yhden pelin. Toinen karsintaottelun välttänyt joukkue oli PVS, joka voitti OVS:n 2-1.
Putoamiskarsinnassa HyTS säilytti paikkansa SM-liigassa voittamalla OVS:n 2-0. Oululaiset joutuvat pelaamaan vielä karsintaottelun I divisioonan joukkueiden kanssa.