Suomalainen finaali Vierumäellä

1.9.2007  |  16:15

T.Nieminen ja Paukku loppuotteluun

Miesten 10.000$ ITF Futures-turnauksessa Suomen urheiluopistolla Vierumäellä saatiin jo nelinpelissä suomalaisvoitto, kun Sami Huurinainen ja Lauri Kiiski voittivat loppuottelussa kakkoseksi sijoitetut USA:n Ikiaka Joben ja Ryan Stotlandin 6-4, 7-6(3).
Lauantaina varmistui, että myös turnauksen kaksinpelin voittaa suomalainen, sillä siinä kohtaavat kisan kärkisijoitetut Timo Nieminen ja Juho Paukku.
Ykkössijoitettu Timo Nieminen voitti välierissä Norjan Philip Riise-Hansenin 6-2, 6-3 ja kakkossijoitettu Juho Paukku Viron Mait Künnapin 6-3, 6-4.
Vierumäellä on viimeksi pelattu ITF Futures-turnauksessa täyssuomalainen finaali vuonna 1998. Silloin Tommi Lenho voitti Tapio Nurmisen finaalissa 6-1, 6-1. Nurminen oli kisan ykkössijoitettu, Lenho kakkossijoitettu. (RN)

Seuraava uutinen: TaTS voitti naisten… →