TaTS ja TCT miesten Norpe Tennisliigan kärkeen

9.12.2013  |  12:50

TaTS nousi sarjataulukon kärkeen voittamalla pirteästi Norpe Tennisliiganavanneen sarjanousija KarTen.
TaTS-ikoni Lauri Kiiski ja juniorit Joel Popov ja Pyry Hyrkkönen eivätmenettäneet erääkään neljässä ottelussa, nelinpelissä KarTen Anssi Raasiolla jaSami Korhosella oli toisessa erässä mahdollisuus viedä ratkaisuottelutie-breakiin, mutta Hyrkkönen ja Kiiski kestivät. Joel Popov on voittanutkaikki pelaamansa kaksinpelit

TaTS:n kanssa tasapisteissä liigakärjessä on nyt TCT, joka vei pisteenkotihallissaan Smashiltä. Jesper Saarni voitti Smashin virolaisvahvistus VladimirIvanovin 6-3, 7-6. Voitollaan Jesper otti hienon revanssin Ivanovista, jollehävisi 4-6, 5-7 pari viikkoa sitten Tallinnassa Slexela Masters ?kutsukilpailunvälierissä. Saarnilla on voittanut kaikki liigakaksinpelinsä. TCT otti toisenvoiton kolmosten kaksinpelissä, jossa Mika Purho voitti Mika Kososen(ottelutie-break päättyi 10-8. Smashin voitot toi Timo Nieminen kakkostenkaksinpelissä Mika Julinista ja Ivanov/Nieminen pari  Julinista ja Saarnesta.

Tapio Nurminen ja Aaro Pöllänen olivat HVS:n voittojentakana, kun joukkue kukisti HLK:n sen kotihallissa 3-1. Ykkösten ottelussaflunssainen Niklas Bucht luovutti ensimmäisen erän 2-3 tappiotilanteessa TapioNurmiselle. Pöllänen voitti kolmosten ottelussa Otto Päivisen jaNurminen/Pöllänen veivät nelinpelin, jossa HLK:n parina oli Juuso Jokinen jaIiro Vuorinen. Vuorinen toinen HLK:lle voiton kakkosten kaksinpelissä, kun hänkukisti Julius Kaverisen.

HVS nousi neljään pisteeseen, jossa ovat myös GT ja JTS, joka kohtasivat SportTV:nsuorassa lähetyksessä.
GT otti 4-0 voiton erääkään menettämättä. Joukkue oli saanut riveihinsä vihdoinAlexander Lindholmin, joka otti kakkosten ottelussa voiton Kalle Nikusesta janelinpelissä Gustavo Gómezin kanssa nelinpelissä Mikhail Balmasevista ja LauriLehikoisesta.

Pistetilaston kaksi viimeistä, pisteittä olleet V-P ja Lo-Te, kävi kamppailunHiekkaharjun tenniskeskuksessa siitä, kumpi avaa viimein pistetilinsä ja vaiavasivatko molemmat.
V-P ei antanut sarjanousija Lo-Telle paljoakaan mahdollisuuksia: vain kolmostenottelussa Lo-Ten Mika Malmi vei erän V-P:ltä. Peter Sillanpää voitti kuitenkinottelutie-breakina pelatun kolmannen erän 10-5. Lohjalaiset veivät kuitenkinkolmessa muussa ottelussa yhden erän tie-breakiin asti, mutta vantaalaisetveivät niissä pidemmän korren.

Seuraava kierros on jo tulevana lauantaina 14.12.  Se pelataan seuraavin otteluin: HVS ? Lo-Te,TCT ? TaTS, GT ? V-P, HLK ? KarTe ja Smash – JTS