Norpe Tennisliigakierros 7.12. ? GT-JTS -ottelu suorana

5.12.2013  |  10:46

Miesten Norpe Tennisliigassa pelataan lauantaina 7.12. täysikierros.

V-P – Lo-Te klo 15.00 HiekkaharjunTenniskeskuksessa Vantaalla
Valko-Pallo ja liiganousija Lohja-Tennis ovat sarjataulukossa peränpitäjinä.Kumpikaan joukkue ei ole saanut avatuksi pistetiliään, joten tällä ottelulla isomerkitys. V-P on pelannut  vieraskentilläkaksi ottelua, joissa se koki tappiot TaTS:lle 0-4 ja JTS:lle 1-3, Lo-Tetappiotilillä on yksi ottelu enemmän. Joukkue hävisi vieraskentillä 4-0 sekä TaTS:lleettä JTS:lle ja toisella kierroksella kotonaan Smashille 1-3.  

TaTS – KarTe klo 16.30 TampereenTenniskeskuksessa
Viime kauden hopeajoukkue Tampereen Tennisseuran on aloittanut kauden kahdellakotiottelulla. Ensimmäisellä kierroksella se voitti 4-0 V-P:n, mutta joutuityytymään 2-2 tasapeliin GT:n kanssa.
TaTS kohtaa sen kanssa tasapisteissä olevan liiganousija Karjalan Tenniksen. Tämäon KarTe kauden ensimmäinen vierasottelu. Se voitti uudessa MehtimäenTennishallissa avausottelussaan Smashin 3-1 ja ylsi tasapeliin 2-2 viime kaudenliigavoittaja HVS:n kanssa.

TCT – Smash klo 16.30 EsportCenterissä
Toissa vuonna miesten liigan voittanut Tennis Club Tapiola meni täksi kaudeksitukun pelaajia, mutta tästä huolimatta joukkue johtaa kahdella voitolla liigaa.TCT voitti avausottelussa liiganousija Lo-Ten kotonaan 4-0 ja Meilahdenhornankattilassa Helsingin Lawn-Tennis Klubin 3-1. Joukkueen yksittäisten ottelujenvoitto-tappiotilasto on 7-1.
Lauantaina TCT kohtaa Smash-Tenniksen, jolle tämä on jo kolmas vierasottelu.Avauskierroksella Smash koki 1-3 tappion liiganousija Karjalan Tennikselle Joensuussa,mutta voitti samoin lukemin toisella kierroksella Lo-Ten Kisakalliossa.

HLK – HVS klo 17.00 Meilahdenliikuntakeskuksessa
Norpe Tennisliigan kärkikolmikkoon ? kaikilla neljä pistettä –  TCT:n ja JTS:n kanssa kuuluva HelsinginLawn-Tennis Klubi saa kotihalliinsa liigamestaruutta puolustavan HVS-Tenniksen.
HLK voitti avausottelussaan vieraskentällä JTS:n 3-1, mutta koki samoin lukemintappion kotikentällä TCT:lle. Kolmannessa, tunnelmaltaan sähköisessä ottelussaHLK voitti kotonaan GT:n 3-1.
HLK:n Antti Tuomi on pelaajapörssin ykkönen kolmella voitollaan. Hän onhävinnyt vain yhden erän.
HVS on pelannut vasta kaksi ottelua, jotka kumpikin, ottelut Grani Tennistä ja KarjalanTennistä vastaan ja  päättyivät 2-2 tasapeleihin.HLK ?ottelun jälkeen HVS saa vihdoin kotiottelun: se kohtaa 14.12. TalissaLo-Ten.

GT – JTS  klo 17.30 Freedom FundArenalla ja SportTV:ssä
Mukavasti yleisöä Freedom Fund Arenalle kerännyt Grani Tenniksen joukkue saatällä kierroksella tavanomaista suuremman yleisön, kun Tennisliiton ja SportTV:nsopimuksen mukaan ottelu esitetään suorana nettilähetyksenä SportTV:llä.
Granilaisten vieras, Jyväskylän Tennisseuran joukkue on kolmen joukkueenkärkikolmikossa TCT:n ja HLK:n kanssa. JTS koki avausottelussaan tappionHLK:lle 1-3, mutta voitti sitten V-P:n 3-1 ja Lo-Ten 4-0. Tämä onjyväskyläläisten kauden ensimmäinen vierasottelu.
GT nousi viime kaudella miesten liigaan räväkästi. Tämän kauden liigan alku eiole ollut helppo. Kahdella ensimmäisellä kierroksella joukkue kohtasi viimekauden finalistijoukkueet HVS:n ja TaTS:n, joiden kanssa se ylsi 2-2tasapeleihin. Kolmannessa ottelussa tuli karvas 1-3 tappio HLK:lle. GT onsarjataulukossa kahdeksas.

 

 

 

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: TaTS ja TCT… →