TaTS avasi miesten tennisliigan voitolla

22.9.2013  |  10:43

Viime kauden hopeajoukkue Tampereen Tennisseura otti 4-0 voiton Valko-Pallosta, kun joukkueet ottivat varaslähdön miesten tennisliigaan lauantaina Tampereella.
TaTS otti 2-0 johdon kun ykkösten ottelussa Lauri Kiiski voitti Mikko Kinnusen ja Joel Popov kakkosten ottelussa Matti Mannisen, molemmat suoraan kahdessa erässä.
Kolmosten kaksinpelissä V-P:n Mikko Viljanen oli lähellä kaventaa TaTS:n johdon 2-1, kun hän vei toisen erän Timi Kivijärveltä, mutta tämä oli kolmannen erän tie-breakissa vahvempi ja sinetöi TaTS:n avausvoiton jo kaksinpeleissä.
Nelinpelissä Popov ja Leevi Leivo voittivat Kinnusen ja Mannisen.
Kymmenjoukkueiden miesten tennisliigan ensimmäisen kierroksen neljä muuta ottelua – GT-HVS, JTS-HLK, KarTe-Smash ja TCT-LoTe, pelataan lauantaina 28.9.