Tampereen Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tourilla reipasta meininkiä

19.3.2019  |  09:13  |  Seurat

Tampereella pelattiin Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tourin kilpailu 17.3. Mukana oli yhteensä 74 junioria, joista nuorimmat 5-vuotiaita.

Tampereella on tehty vahvaa työtä nuorien pelaajien parissa, jonka osana on Tykkimäki-kilpailut. Toimintaan on saatu mukaan paljon innokkaita lapsia. Harjoittelun lisäksi tennisharrastukseen kuuluu olennaisena osana otteluiden pelaaminen. Tampereen Tennisseura (TaTS) järjestääkin kerran kuussa muiden kilpailujen lisäksi TaTS Junior Tour -kilpailuja. Kilpailuissa on luokkia 9-, 10- ja 11-vuotiaille. Edellisessä kilpailussa oli mukana 120 lasta. Kaikki saavat pelata useamman ottelun, ja saavat näin ollen liikunnallisen ja kehittävän tennispäivän.

– Seuraava askel on järjestää TaTS Junior Tourilla luokkia siten, että ne palvelevat pelaajien taitotasoa ja kehittymistä vielä paremmin. Suunnitteilla on ainakin luokat U11 oranssi ja U12 vihreät, kertoi TaTS:n Jarkko Tuomisto.

Kuva: Tampereen Tennisseura

Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tour jatkuu 23.-24.3.

Tulevana viikonloppuna 23.-24.3. pelataan Turussa, Hyvinkäällä, Kotkassa ja Kajaanissa Tykkimäki Mini- ja Miditennis Touria. Kaikille pelipaikoille on tulossa mukavasti pelaajia paikalle.

TENNISÄSSÄ

Maaliskuun kilpailuiden jälkeen Tykkimäki-osakilpailut jatkuvat huhtikuun lopulla.

Jaa:

Seuraava uutinen: Tuomaritoiminta: Niko Nylund… →