Tampere Open: Ahdille ja Antinheimolle karsinnan viimeiset villit kortit

15.7.2023  |  09:27  |  Ennakot

Tampere Openin kaksinpelin karsintaan saivat villit kortit kotkalainen Vesa Ahti (artikkelikuvassa) ja helsinkiläinen Oskar Antinheimo (alakuvassa).

24-vuotias Ahti ja 20-vuotias Antinheimo ovat molemmat erittäin tuttuja pelaajia kansallisissa kärkitapahtumissa; Ahti edustaa Smash-Kotkaa ja Antinheimo HVS-Tennistä. Ahti on hallitseva sisäkenttien Suomen mestari 2022 ja 2021 sekä hän ylsi juuri hopealle ulkokenttien SM-kisoissa. Ahti pelasi viime vuonna myös Tampere Openissa, tuolloin hänet nähtiin nelinpelikentällä.

Molemmat pelaajat ovat myös kiertäneet ITF-ammattilaisturnauksia. Ahti (kaksinpelin ATP-1420 ja nelinpelin ATP-1037) on yltänyt alimmalla ammattilaistasolla parhaimmillaan kaksinpelin toiselle kierrokselle ja nelinpelin loppuotteluun. Antinheimo (ATP-1670) puolestaan sai kesäkuussa uransa ensimmäisen ATP-pisteen Vaasan ITF-kisan toisen kierroksen paikan myötä.

Karsintaan saivat villit kortit myös Peetu Pohjola (lue lisää) ja Linus Lagerbohm (lue lisää). Karsinnan ensimmäinen kierros pelataan sunnuntaina 16.7. klo 11.00 alkaen; otteluihin on vapaa pääsy.

Kaksinpelin pääsarjaan menivät villit kortit Patrick Kaukovallalle (lue lisää), Jiri Veselylle (lue lisää) ja Cristian Garinille (lue lisää). Nelinpelin villi kortti on myönnetty Hermanni ja Jussi Tiaiselle; lisäksi pääsarjassa on pari Eero Vasa/Kaukovalta.

Turnauksen kaaviot arvotaan lauantai-iltapäivänä. Tarkat päiväohjelmat julkaistaan aina edeltävänä päivänä.

Jaa:

Seuraava uutinen: Haavistosta Hangon valtiatar,… →