Talin Tenniskeskusella pelataan Suomen kesän viimeinen ammattilaisturnaus 19.-25.8.

18.8.2019  |  20:08  |  Ennakot

Patrik Niklas-Salminen

Suomen kesän ammattilaisturnaukset huipentuvat ensi viikolla pelattavaan $15,000 ITF World Tennis Tour -kilpailuun, Digitalist Open, Talin Tenniskeskuksella.

Turnauksessa pelataan miesten kaksin- ja nelinpeli. Turnaus käynnistyy kaksinpelin karsinnoilla, jotka alkavat maanantaina klo 10:00 alkaen. Karsintojen päätöskierroksen ottelut pelataan tiistaina, jolloin on myös luvassa osa pääsarjan ensimmäisen kierroksen otteluista. Karsinnoissa on mukana 32 pelaajaa, joista peräti 16 nimen perässä on Suomen lippu. Kahdeksan pelaajaa etenee pääsarjaan.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Suomalaisista pääsarjassa nähdään varmuudella Patrik Niklas-Salminen ja Eero Vasa sekä villit kortit turnaukseen saaneet Oskar Antinheimo, Aleksi Löfman, Roni Hietaranta ja Iiro Vasa. Niklas-Salminen (ATP-568) on turnauksen osallistujaluettelon toiseksi korkeimman rankingin omaava pelaaja – korkeimmalle on sijoitettu ranskalainen Corentin Denolly (ATP-318).

Nelinpelin loppuottelu pelataan lauantaina 24.8. ja kaksinpelin loppuottelu sunnuntaina 25.8.

Viime vuonna Talin Tenniskeskuksen massakentillä riitti suomalaisittain iloittavaa, kun Niklas-Salminen ja Otto Virtanen voittivat nelinpelin sekä Virtanen oli kaksinpelin loppuottelussa. Virtanen ei ole mukana tämän vuoden turnauksessa, koska hän kärsii käsivammasta.

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkoennakko 34/2019 – →