Taktiikkavalmennusseminaari 28.10. Helsingissä

9.10.2012  |  16:00

  

TAKTIIKKAVALMENNUSSEMINAARI

Kansainvälinen tennisvalmennusseminaari  
Talin Tenniskeskuksessa Helsingissä 28.10.2012

 

Tennisliiton strategiana on vuosittain järjestää laadukkaita jatkokoulutuksia, joiden avulla olennaisesti lisätään kansainvälisyyttä ja jaetaan viimeisintä valmennustietämystä.

Vuoden 2012 valmentajakoulutuksen kansainvälinen päätapahtuma on – yhteistyössä Tennis Europen kanssa -Helsingissä 25.-27.10.2012 järjestettävä European Coaches Conference. Siihen osallistuu noin 100 valmentajaa ulkomailta ja Suomesta. Koska suomalaisten valmentajien kiintiö konferenssiin on ainoastaan 20, liitto järjestää Tennis Europen kanssa myös erillisen seminaarin, johon osallistuu noin 15 ulkomaista valmentajaa ja 50 suomalaista valmentajaa.

Seminaarin pääkouluttajat ovat erittäin arvostettuja, kokeneita ja tunnustettuja tennisvalmentajia ja valmennuksen kehittäjiä eri puolilta maailmaa. He ovat toimineet pitkään Tennis Europen ja Kansainvälisen Tennisliiton ITF:n koulutus- ja valmennustehtävissä: englantilainen Keith Reynolds, yhdysvaltalainen Doug MacCurdy ja kroatialainen Hrvoje Zmajic. Seminaarin päättävään paneelikeskusteluun osallistuu myös Jarkko Niemisen tennisakatemian valmentaja ja mm. Emma Lainetta valmentanut Olli Leppänen.

Koulutus on avoin kaikille valmentajille ja valmennuksesta kiinnostuneille henkilöille. Seminaari on osa Tennisliiton jatkokoulutusjärjestelmää, jonka avulla seurojen valmentajat ja ohjaajat voivat päivittää valmennusosaamistaan ja säilyttää paikkansa auktorisointirekisterissä.

Koulutukseen osallistuminen edellyttää englannin kielen taitoa, sillä luentoja ja demoja ei tulkata suomeksi. Myös koulutusmateriaali on englanninkielinen.

Koulutuksen alustava ohjelma

9.00           Opening

9.15           Preparing the Match Tactics According to the Specific Opponent (MacCurdy)

10.45         Coffee break

11.00         Developing Multiple Variations to Practice the Five Game Situations (MacCurdy and Reynolds)

12.30         Lunch

13.30         From charting to training and competition goals (Reynolds)

15.30         Developing decision making (Zmajic)

17.00         Female game (panel discussion leaded by Reynolds: MacCurdy, Zmajic, Olli Leppänen and Pekka Kainulainen)

Hinta on 85 euroa, joka sisältää koulutuksen, lounaan sekä sähköisen koulutusmateriaalin. Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 12.10.2012. Mukaan valitaan 50 valmentajaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Koulutuspäällikkö Pekka Kainulainen, puh. 044 7755 345, pekka.kainulainen@pajulahti.com

 

Suomen Tennisliitto r.y.

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Tuomet Finnish Junior… →