Suomi ja Tanska nimesivät joukkueensa Davis Cupiin 19.-21.10.

9.10.2012  |  15:42

Suomen ja Tanskan maajoukkueet on nimetty 19.-21.10. pelattavaan Davis Cupin Eurooppa-Afrikan I ryhmän putoamiskarsintaan, joka pelataan Talissa, Helsingissä.
Ottelun voittaja säilyttää paikkansa I ryhmässä, hävinnyt pelaa ensi vuonna II ryhmässä.

Suomen kapteeni Kim Tiilikainen nimesi Suomen kvartettiin Harri Heliövaaran, Timo Niemisen, Micke Kontisen ja vielä juniori-ikäisen Herkko Pölläsen, jolle tämä on ensimmäinen miesten maaotteluedustus.
Tanskan kapteenina on Kenneth Carlsen, jonka nimeämässä miehistössä ovat viime kesänä Wimbledonin miesten nelinpelin voittanut Frederik Nielsen sekä kolme ilman ATP-rankingia olevaa pelaajaa, Martin Pedersen, Thomas Kromann ja Christoffer Königsfeldt.
Davis Cup -sääntöjen mukaan joukkueilla on mahdollisuus vaihtaa kaksi pelaajaa tuntia ennen DC-arvontaa, joka on torstaina 18.10. klo 15.
Suomi ja Tanska kohtaavat Davis Cupissa nyt yhdeksännen kerran. Tanska on voittanut Suomen kuudesti, Suomi Tanskan kaksi kertaa, viimeksi vuonna 2009 Koldingissa, Tanskassa.

Otteluaikataulu Talissa, Helsingissä
Pe 19.10. klo 15 kaksi kaksinpeliä peräkkäin, maitten ykköset kohtaavat toisen maan kakkospelaajan
                  (klo 14.45 on joukkueiden esittely keskuskentällä)
La 20.10. klo 15 nelinpeli
Su 21.10. klo 13 kaksi kaksinpeliä peräkkäin, ensin kohtaavat maitten ykköset, sitten kakkoset

Lippuja voi ostaa ennakkoon klikkaamalla alla olevaa linkkiä. Pääsylippuja myyvät myös mm. Finland Tennis Club, GVLK, Freedom Fund Arena Kauniaisissa, Meilahden liikuntakeskus, Esport Center sekä Talin tenniskeskus (lipunmyynti käynnistyy Talissa keskiviikkona).

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Taktiikkavalmennusseminaari 28.10. Helsingissä… →